מחפשת מגפונים לילדה בת שנתיים
עדיף משלוח חינם
תודה רבה !
מגפונים עם משלוח חינם

מגפונים, משלוח לא חינם, המחיר זול ככה שיחד עם המשלוח עדיין יוצא זול.
הרבה מאוד הזמנות ומאות משובים

קישור למגפונים האלו בזיפי, יש שם גם משובים מעולים

ק"ש ללא נסיון

נערך לאחרונה ב:
מחפשת מעמד מגרות למיון הכביסה ברעיון של "כביסל"
מגרות רשת מברזל או פלסטיק
תודה רבה!

מחפשת מעמד מגרות למיון הכביסה ברעיון של "כביסל"
מגרות רשת מברזל או פלסטיק
תודה רבה!
אני רואה שם דברים כאלו או דומים אבל המחירים + מחירי המשלוח יקרים מאוד.
לדוגמא

אבל יש את הדבר הזה, שזה סלי בד מחולק ל2/3 במחיר יותר שפוי. כמובן אם מתאים...
קישור לסלים בזיפי

ק''ש לא מנסיון!

אשמח לקישורים לסיכות לילדות מהסגנון הזה:
05

לקראת חלאקה לבן הראשון שלי אשמח לקישורים של כל מה שאפשרי מזכרות , בלונים, וכל העולה ברושכם תרגישו חופשי להעלות רעיונית מחפשת גם דברים לא שיגרתיים וזולים
אשמח להמלצה מניסיון בלבד
ואם יש גם תמונות מה טוב

לקראת חלאקה לבן הראשון שלי אשמח לקישורים של כל מה שאפשרי מזכרות , בלונים, וכל העולה ברושכם תרגישו חופשי להעלות רעיונית מחפשת גם דברים לא שיגרתיים וזולים
אשמח להמלצה מניסיון בלבד
ואם יש גם תמונות מה טוב
הנה מה שאני הזמנתי לחלאקה של הבן שלי
בלונים

ציצית עם שם

ק"ש מנסיון

אשמח לקישור למגפיים גרב גבוהות עד הברך
עדיף מניסיון
תודה

מעונינת במכשיר GPS שתומך בשפה עברית?
מנסיון ,תודה!

אשמח לקישור למגפונים לאישה שחורים עדינים לא מדי יקרים- יחד עם משלוח לא יותר משישים

מחפש קופסאות למלח וסוכר מפלסטיק בשני צבעים לחלבי ובשרי [לא רק המכסה, אח"כ המכסים מתחלפים], עדיף כחול ואדום, ושיהיה הבדל בין המלח לסוכר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה