מחפשת ארנק לאשה עם מחזיק
משהו כמו בתמונה אבל שיעלה פחות...

S8cf8180cfe454236bc72163d1e2a49dfa.jpg
כמה זה עולה, לא רשום...

אויש,
זה עולה 30 שח מחפשת משהו זול יותר...
מחפשת ארנק לאשה עם מחזיק
משהו כמו בתמונה אבל שיעלה פחות...

S8cf8180cfe454236bc72163d1e2a49dfa.jpg
בבקשה.
ארנק לאשה עם מחזיק.
נכון לכתיבת ההודעה, פחות מ30 ש"ח...

>>>קישור לארנק בזיפי (יותר יקר...)<<<<

ק''ש לא מנסיון.

אולי למשהו יש מידע למה חלק מהחבילות שאני מזמינה מאליאקספרס\שיין מגיעים לסניף של ציטה ולא לסניף דואר?

אולי למשהו יש מידע למה חלק מהחבילות שאני מזמינה מאליאקספרס\שיין מגיעים לסניף של ציטה ולא לסניף דואר?
כי חלק מההזמנות המוכר שולח עי חברת משלוחים ציטה ולא דרך דואר ישראל

מה הכוונה משלוח בתשלום קודם...

משלוח בתשלום, קודם...
סורי.

אני נכנסת למוצר ורואה שמשלוח בתשלום
כשאני נכנסת לאפשרויות משלוח יש שם אפשרות למשלוח חינם

משלוח בתשלום, קודם...
סורי.

אני נכנסת למוצר ורואה שמשלוח בתשלום
כשאני נכנסת לאפשרויות משלוח יש שם אפשרות למשלוח חינם
בדרך כלל אין שם אפשרות למשלוח חינם רק למשלוחים יקרים יותר

בדרך כלל אין שם אפשרות למשלוח חינם רק למשלוחים יקרים יותר
נכון ולכן כתבתי את זה..\אתמול על המוצרים הללו זה הציג לי משלוח חינם רק כשנכנסתי לאפשרויות משלוחים

טפט מגנטי לדלת.
אפי' פשוט לא חייב להיות מעוצב במיוחד.
תודה מראש

מישהו עם שעוני גברים? תודה
שעון לגבר - ממש יפה החזיק לנו מעמד ונראה עדיין חדש אחרי 10 חודשים או יותר..(עבר גם כמה נטילות ידיים)
הבעיה שהפסיק לעבד לנו יכול להיות בגלל שנפל , או שזה רק בטריה, צריכים למצוא זמן לנסות להחליף בטריה
ק.ש

מחפשת לקנות רשת עלים כזאת שמוכרים במקס סטוק לשים על הגדר במרפסת
תודה מראש

קבצים מצורפים

• 16673223900663927125283195169820.jpg
    16673223900663927125283195169820.jpg
    KB 838.9 · צפיות: 44
אשמח לקבל קישור לנגן איכותי מנסיון מאלי אקספרס,
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה