אולי מישהו מוצא קישור עבור תיק למגבעת (הסוג שמוכרים היום בחנויות הכובעים עמיד לגשם עם רוכסן וידית לנשיאה

מחפשת קישור לקרוקסים מיקי מאוס לתינוק בן שנה ו 10
פעם מצאתי אך אבד לי הקישור....
קש

שלום! אני מחפשת קישור לתחפושת כלה מאליאקספרס, תודה!
מניסיון- פשוטה ויפה
טול מהמם וזול
קש

אולי יש למישהו קישור ליאנג 2
שתומך שני סימים?

מחפשת המלצה לעגילי קליפס לנשים
זה לילדות מומלץ מניסיון של חברה
לנשים- לא מניסיון
קש

מחפשת לקנות נעלי סניקרס נוחות במחיר של גג 150 שח
מעלי/כל חנות אינטרנטית אחרת
אשמח להמלצות

נעלי בית מחממות לתינוק בן שנה + 7 חודשים מידה 22
יש המלצות מנסיון?
תודה

נעלי בית מחממות לתינוק בן שנה + 7 חודשים מידה 22
יש המלצות מנסיון?
תודה
אני קניתי אותן -צריך להגיע כל יום
אעדכן
ק.ש.

מחפשת קישור למחזיק מוצץ מאלי אקספרס
משהו זול עד 5 ש"ח גג וללא עלות משלוח
לא הצלחתי למצוא
ושמעתי שיש

מחפשת קישור למחזיק מוצץ מאלי אקספרס
משהו זול עד 5 ש"ח גג וללא עלות משלוח
לא הצלחתי למצוא
ושמעתי שיש
כאן יש הרבה חוות דעת ודירוג גבוה
כ-5 שקל

ק.ש. לא מניסיון

נערך לאחרונה ב:
אשמח לקישורים של גקטים נחמדים לאשה ונערה וילדה.
אם יש גם צבעים מטאלים, מבריקים...

הייתי אומרת לך כן ללכת על יותר יקר, אפילו עד 10 ש"ח
כדי שיהיה קישור עם המלצות של אנשים
אבל בינתיים מעלה לך-- קש לא מנסיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה