המודם ששלחת קישור זה מתפקד כמו נטסטיק כלומר שמים בזה את הסים הרגיל ל נטפרי 019?
למי יש קישור טוב מנסיון אם כן או נטסטיק טוב

יש למישהו קישורים למגן לפלאפון שיואמי כשר מקשים בהתאמה אישית (שם וכו')...?
(שואלת כי יודעת שיש דבר כזה)
תודה!!!

עד היום אני משתמש בנטסטיק עם וייפי אבל הוא גוסס לכן מחפש לקנות אחר
שעד שיגיע יהיה לי
לא יודע מה מומלץ מה מומלץ ?לכן שאלתי אם מודם עם טלפון זה משהו ששמים בו את הסים הרגיל שלי או שצריך תשתית מסוימת ?

מחפש מצלמת דרך לרכב
עדיף שיעבוד גם כשהרכב מכובה

ידוע לך על איכות המוצר הזה שמשלב טלפון וסטיק
לא מכיר בפועל רק ראיתי את המוצר
הטלפון בעברית ?
אפשר לשוחח בו בעברית;)
לגבי הSMS זה אכן בעיה אבל בלאו הכי אין לך עכשיו SMS
האם תהיה לי עליו חסימה של נטפרי כמו שיש לי היום על הסטיק
זה לא קשור לסטיק
זה קשור לסים
יש היום סטיקים חדשים שרק סים מסונן עובד שם אבל זה בד"כ לא ככה

אפשר קישורים טובים לתיקים לעגלה? נוחים ויפים שמתאימים לעגלת סייבקס שחורה רוז גולד ויויו כחולה
תודה רבה!
וזה הכי זול- עכשיו במבצע
קש
Sbc74cfa1201c4b25822ccf0f308b26031.jpg
undefined
Sb85e2d16e87e4dab8241dea4bd014b6cX.jpg
S6ce654308972468180565724e9c4df6b0.jpg

יש למישהו קישורים למגן לפלאפון שיואמי כשר מקשים בהתאמה אישית (שם וכו')...?
(שואלת כי יודעת שיש דבר כזה)
תודה!!!
קש
תבדקי לפי המידה

נערך לאחרונה ב:
מחפשת המלצה לשטיח לסלון
מרובע או עגול בצבעים בהירים
אפשר גם מקושקש
תודה!

מחפשת המלצה לאוזניות קשת + בלוטוס.
דווקא מאתר או חנות בארץ.
אשמח להמלצות מניסיון בלבד.
(בלי הגבלת מחיר)

אשמח לקבל קישור לשייקר (-בלנדר פירות) מומלץ מניסיון

המודם ששלחת קישור זה מתפקד כמו נטסטיק כלומר שמים בזה את הסים הרגיל ל נטפרי 019?
למי יש קישור טוב מנסיון אם כן או נטסטיק טוב
אני ממליץ עליו מניסיון פגז אני וכל מי שקנה לקחנו את השני צפה בקובץ המצורף 1252910
ק"ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה