הגודל הזה קטנציק. יש בגדול? אשמח לקישור.
יש שם כמה גדלים
אם את רוצה ממש גדול:
ק.ש. לא מניסיון

אני מחפש קישור טוב ל:
מכנס פיג'מה לגבר.
קפוצ'ון רוכסן לגבר.
מכנס קצר נחמד.
וסריג פתוח לשבת.

יש כאלה לא מחולקים?
פתוחים:

סגורים:

ק.ש לא מניסיון

אני מחפש קישור טוב ל:
מכנס פיג'מה לגבר.
קפוצ'ון רוכסן לגבר.
מכנס קצר נחמד.
וסריג פתוח לשבת.

מכנס פיג'מה לגבר.
יש לבעלי כאלה דומים מH&O והוא חורש עליהם:

אם תרצו דק כותנה עם הרבה המלצות וניקוד גבוה [שימו לב לבחור של גברים]

קפוצ'ון רוכסן לגבר.

וסריג פתוח לשבת.
כמה סגנונות:

ק.ש. לא מניסיון

יש לבעלי כאלה דומים מH&O והוא חורש עליהם:

אם תרצו דק כותנה עם הרבה המלצות וניקוד גבוה [שימו לב לבחור של גברים]

כמה סגנונות:

ק.ש. לא מניסיון
תודה. אבל הרוב מאד יקר...

של עטים מעניינים ומיוחדים עד 5 ש"ח לעט.
כולל משלוח אקספרס תוך שבועיים...
לצורך תוכנית חנוכה דרושים כ-35 סוגים שונים של עטים.
יש בשיין דברים מאד יפים אבל 9 ליחידה.
מאמינה שבעליאקספרס יש יותר זול.
רק חשוב שיגיע לחנוכה.
(משיין זה ודאי יגיע)
כל בעלות הקישורים השיווקיים מוזמנות בשמחה.
@פנינה ריימונד אותך אני זוכרת... כל השאר.. מוזמנות גם!!!

עובד בארץ חלק?
בכל החברות?
לי לא היתה בעיה עם זה, ונ"ל שעבדתי עם זה ב2 חברות בנטפרי, וכן זכור לי שקניתי את זה אחרי שקיבלתי המלצות שזה מתאים לארץ, הכי פשוט לבדוק בהגדרות הסטיק באיזה תדרים הוא תומך, ולבדוק בהמכלול מה התדרים של החברה המבוקשת כאן - בתדרי הסלולר.

שאלה א' מה זה אומר לקחת את השני
ב' זה עובד עם סים כמו סטיק או בצורה אחרת
יש עם יציאות ויש בלי אז לקחת את זה שיש לו יציאות
וזה עובד על WIFI לא צריך לחבר למחשב אבל אפשר לחבר
וזה מתחבר לחשמל

יש קישור למדבקות בשביל זה?
1669750216111.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה