תודה
אני צריכה את מיכל המים היכן אני משיגה הכי בזול
כאן תשני למשלוח חינם ויש לך ב-16 שקל
חנות עם 90% משוב חיובי, די חדשה

איך אפשר לקנות בנפרד?
יש לך קישור אם בורג?
חיפוש קטן...

אבל אני חייב לומר, שיש חצובות הרבה יותר יציבות, שיש להם את התומכים לרגליים, כדאי לבדוק...
דוגמא:

כאן תשני למשלוח חינם ויש לך ב-16 שקל
חנות עם 90% משוב חיובי, די חדשה
חשוב לשים לב שאורך המוצר הוא 20.5 ס"מ בלבד, וזה 4 יחידות.

לא הבנתי מה ההבדל בין הדגמים, חוץ מהגודל.
וכן, איזה גודל מומלץ בשביל תספורות לבנות?
תודה
הגודל זה בעצם האורך של המספריים. אני כספר משתמש בגודל 6 אינץ' זה משמעותי לגבי הכף יד של המשתמש. אין ממש קשר לתספורת של בנות או בנים, צריך לבחור את מה שנוח לעבודה.

מחבר בין עגלות יויו, יש? תודה.
קש
A9901bec4390e4a09a251cea698c6ae635.jpg

לא מצאתי מוצר עם הרבה המלצות- מחפשת מניסיון בלבד!!!
כיסוי לכפתורים של הגז/תנור

מחפשת כובע חם לתינוק, עד 20 ש"ח שלא מחליק מהראש, עם קשירה או משהו כזה
מומלצים ממש !! לקחת את השכבה הכפולה !

קש מניסיון

האמת היא שאני כבר לא מעוניין, שמתי לב אחר כך שהמחיר הנמוך התייחס לדגם קטן ולא למה שרציתי

מחפשת שרשרת חמודה בצבע זהב לילדות לחתונה תודה!

נראה לי שזה הכיוון אבל שלושת הקישורים האחרונים ריקים מתוכן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה