בלינק הראשון חשוב לי לדעת עומק/גובה
ב-2 הלינקים הנוספים זה כמו הוורודים שהיו לי אבל יותר עמוקים-ממש לא מתאימים
אני צריכה בקוטר של ½ ס"מ יותר

וואו!
אני כ"כ מעריכה אתכן ואת המאמץ לעזור!

למישהו יש קישור לחנות בגדים זולה לבובה אמריקאית?
פעם הייתי קונה בכמה שקלים, והיום מה שמצאתי, כל שמלה בערך 20 ש"ח (כולל משלוח)

מה פתאום, זה לא מוביל ישיר לאלי', זה מוביל לאיזה אתר אישי שלו/ה
זה?
campaign.aliexpress.com
זה גם אצלי בכל הקישורים השיווקיים
באג שאני מנסה לעלות עליו

למישהו יש קישור לחנות בגדים זולה לבובה אמריקאית?
פעם הייתי קונה בכמה שקלים, והיום מה שמצאתי, כל שמלה בערך 20 ש"ח (כולל משלוח)

ק.ש.

עד שמצאתי זה רב פעמי :( לאפייה
עוזר לך?
ק.ש.
אני צריכה כל שבוע בסביבות-450-850 מנג'טים
מודה לך מאד על הרצון הטוב

וואו
מותר לשאול מה את עושה עם ככ הרבה ולמה שהם צריכים להיות בדיוק בסנטימטרים האלו :):unsure:;)
וואו!
התקלת אותי,
ממש אאוטינג רציני
כתבתי לך אז במייל, זוכרת?

אני צריכה כל שבוע בסביבות-450-850 מנג'טים
מודה לך מאד על הרצון הטוב
זה ממש קרוב, תבדקי
ק.ש.
מה שדרוש לי:
בסיס = 3 ס"מ
קוטר עליון = ½4 ס"מ
גובה/עומק= 2 ס"מ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה