אשמח למדבקות קיר יפות לכל חדרי הבית, ילדים שינה, סלון.
תודה רבה!
שמה כאן רק עם הרבה המלצות טובות:

סלון/הול/פרוזדור:

ילדים:

5 כוכבים

900 הזמנות ו4.9 כוכבים!

עוד...
[אל תתייחסי למספר הכוכבים זה מישהו שקיבל החזר על משלוח שלא הגיע :) ]
רוב התגובות נלהבות במיוחד

ק.ש.
אני אשמח מאד מאד לנעלי בנות. סגנון כזה
בעיקר החמישי- צבע קש כזה.
אולי אפילו הקישור הזה בעצמו.. רק לא בטוחה אם המידות הגיוניות והאם המוכר אמין וכו'
(בארץ הילדה מידה 29. לפי המדידה בס"מ של עקב לבוהן- היא מידה 33)

אשמח למדבקות קיר יפות לכל חדרי הבית,
באיזה סגנון??
כאחת שעוסקת בהום סטיילינג ועיצוב הבית, שמה כאן קישורים מתאימים לכל חדר:
סגנון נורדי-מינימליסטי
בקונספט מתוק של סוכריות צבעוניות
לפעוטות-חיות [שוקלת להזמין לחדר של הקטן שלי]
קונספט חלל-מדבקות זוהרות בחושך
סט דובים
ק.ש.

אני אשמח מאד מאד לנעלי בנות. סגנון כזה
בעיקר החמישי- צבע קש כזה.
אולי אפילו הקישור הזה בעצמו.. רק לא בטוחה אם המידות הגיוניות והאם המוכר אמין וכו'
המשוב על המוכר הזה מצויין [97% לחנות בעלת וותק זה המון]
(בארץ הילדה מידה 29. לפי המדידה בס"מ של עקב לבוהן- היא מידה 33)

ק.ש.

אשמח למדבקות קיר יפות
סגנון נורדי
סגנון רצפת טרצו
טרופי
ציורי-

ק.ש.

למדבקות קיר יפות לכל חדרי הבית
עיטורים, פרחים ואבסטרקט
מראות בשלל גוונים, שקיפויות וצורות
תלת מימד-
יונים מהממות
קרניזים

ק.ש.
טפט גם טוב?

מישהי מכירה גם מצעים טובים לילדים, תודה רבה !!!
כאן יש המון דוגמאות מתאימות למצעים יחיד
[במידה 80 או 90 ס"מ]
S962149abf1054e96982353096850af6aV.jpg

S1018d9b75c554caaa55f5f4b126b47e6b.jpg

ק.ש

מישהי מכירה גם מצעים טובים לילדים, תודה רבה !!!
לדעתי ואחרי שקניתי כל מיני בכל מיני מקומות זה פשוט בזבוז כסף לקנות סתם מצעים. אף אחד לא ייתן לך פידבק כאן על איך המצעים נראים אחרי כמה כביסות. אז זה די הימור...
רק שקניתי בארה"ב אומנם לא הכי יוקרתי אבל איכות של בד לא להשוואה- רק אז זה החזיק מעמד. לא ירד צבע ולא התפורר אחרי כמה שנים...

יש מישהו/ מישהי שקנתה בעבר או שבררה על תרגומן עט ויכלה להמליץ לי
זה ממש יעזור לי
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה