זה קצת נראה פיג'מה.....
אני מחפשת בגד.

1679254254875.png

זה קצת נראה פיג'מה.....
אני מחפשת בגד.
תתפשרי על משובץ
ק.ש.

או שתקני מכאן:

קישור לנעלי גברים ספורט אלגנט - סגנון נעלי קת וכו'
יש למישהו?
עדיף מנסיון
תודה מראש

קישור לנעלי גברים ספורט אלגנט - סגנון נעלי קת וכו'
יש למישהו?
עדיף מנסיון
תודה מראש
לא מניסיון אבל דירוגים גבוהים, ק.ש.
נעל נושמת לקיץ:

אשמח לקישור למיקסר פלסטיק-למשחק.

אשמח לקישור
שעון שולחן שעון לא גדול שיעמוד על השולחן
תודה,

אשמח לקישור
תודה,
אולי יביא לכם תועלת

אשמח לקישור למיקסר פלסטיק-למשחק.
יש כמה סוגים
זה נראה חשמלי -כמו אמיתי
He2620c7299b7495293cd6cb3331542e4f.jpg

Hd43954827820480797d9e32285b856e1h.jpg

זה בסגנון נורדי
Hf9ae88387477452cbcceeff166757843R.jpg

ק.ש.

@פנינה ריימונד
יודעת לומר לי איך אני מוצאת משהו שבתי לילד בן 2-3 ולתינוק קטן בגוון כמו של הבנות:
הסריג האפור-חום
https://s.click.aliexpress.com/e/_DmwlRG1
זה לא סגול?
ק.ש.

אשמח לקישור
תודה,
שעונים שקיבלו דירוג גבוה מהקונים:
מעל 700 הזמנות
מעל 4,000 הזמנות
שעון אנלוגי לא מתקתק
כנ"ל. זול ומעל 500 הזמנות.

ק.ש

שעונים שקיבלו דירוג גבוה מהקונים:
מעל 700 הזמנות
מעל 4,000 הזמנות
שעון אנלוגי לא מתקתק
כנ"ל. זול ומעל 500 הזמנות.

ק.ש
היי.
אשמח לקישור לשעון עומד אבל בצבע זהב שיתאים לסלון
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה