מהנמכרים ביותר [מעל 5 אלף]
S47cdae27cebc4c9792139dcdb1be6a5bi.jpg

עוד קישור מוצלח:
S1ffb989a10574cff971608742cf52017k.jpg

ק.ש.
תודה רבה.
באיזה שקע צריך לבחור בשביל שיתאים לישראל?

m
צריכה הכל מראש עד רגל
תסלחי לי שאני לא זוכרת את הסיפור
קראתי אותו לפני עשור וחצי אולי :)

גלימה:

אבזם זהוב:

כתר
כיפה

את צריכה מתחת "שמלה" או מכנסיים?

חרב?

נעלי מגף

ולגמרי החזרת אותי לחיפושי התחפושות...
רוצה גם פאה?
ק.ש.

תסלחי לי שאני לא זוכרת את הסיפור
קראתי אותו לפני עשור וחצי אולי :)

גלימה:

אבזם זהוב:

כתר
כיפה

את צריכה מתחת "שמלה" או מכנסיים?

חרב?

נעלי מגף

ולגמרי החזרת אותי לחיפושי התחפושות...
רוצה גם פאה?
ק.ש.
כן אשמח לראות פאה
אני מחפשת חולצה מתאימה בזול

נערך לאחרונה ב:
פה אני רואה חו"ד מעטות אך טובות אך אחרי פעמיים כבר לא מאמינה
מומלץ?
תודה
.08%2145.08%21%21%21%21%21%402100b78b16838316796978793d07b2%2112000033224451464%21sea%21IL%211922687643&curPageLogUid=zlwuG5kb968V
הקישור נחתך

האם אבני החן והקריסטלים באליאקספרס אמיתיים?
באתר כתוב שזה אמיתי
המחיר ברצפה
איך אני יכולה לדעת?

האם אבני החן והקריסטלים באליאקספרס אמיתיים?
באתר כתוב שזה אמיתי
המחיר ברצפה
איך אני יכולה לדעת?
קשה באמת להאמין שכך, לכן צריך לראות במוניטין של החנות ותגובות הקונים מה אומרים.
אמתי אמור להיות קצת יקר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה