כאן יש תיקים ומגבות עם הדפסה עם משלוח מהיר תוך 15 יום
ק.ש
כאן יש עוד סוג של תיק אבל יותר יקר שימי לב שיש משלוח חינם בקנייה מעל 186 שח
ק.ש
רוצה להעזר בקישור,
אבל, סליחה על הבורות,
איך אני מדפיסה את התמונות שאני רוצה?

רוצה להעזר בקישור,
אבל, סליחה על הבורות,
איך אני מדפיסה את התמונות שאני רוצה?
כאן יש הדרכה מפורטת

מחפש אוזניות בלוטוס מתאימות לפלאפון שיאומי פשוט
אשמח לעזרה

תודה רבה!
איך אני בוחרת צבע במדבקת קיר?
פנ יש לך את הצבעים וגם גודל
1686246707804.png

תאורת תקרה:
פוף קטנטן...

ק.ש.

@פנינה ריימונד ראיתי איפשהו כאן פס תאורת לד שקועה בקיר או בגבס עם עוצמה והמלצות..אשמח לדעת עליו שוב.
תודה.
אני לא זוכרת, חיפשתי שוב, מקווה שלזה הכוונה...

ק.ש.

באליאקספרס שום דבר לא בטוח, בטח לא במחיר כזה...
בכל מקרה מצאתי חנות עם חותמת:
צפה בקובץ המצורף 1368655
ק.ש.
קים בזהב?

עם רוכסן נפתח עד למטה
לסתיו או לקיץ?

ק.ש.

מחפשת המלצה לתיק לגן לא יקר

מחפשת קישור לתיק איפור בסגנון המצורף עם תא נוסף למטה

קבצים מצורפים

• תיק איפור.jpg
    תיק איפור.jpg
    KB 22.9 · צפיות: 44

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה