פנינה ריימונד
סטיילינג זה כל הסיפור :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
•
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
- #8,481
מקפיצה שוב. תודה.
באשכול הזה פחות מניסיון, עדיף שתעשו חיפושאשמח ג"כ
מקפיצה שוב. תודה.
באשכול הזה פחות מניסיון, עדיף שתעשו חיפושאשמח ג"כ
תיק לעגלה - מהמם!!!!! הזמנתי אחרי המלצה של חברה, הוא תיק יפה מאוד, נוח מאוד לתלות על העגלה עם קליפסים, איכותי, הגיע תוך שבוע בערךמחפשת גם תיק לעגלה בוגבו
אשמח להמלצות
מקצועי או ביתי?חצובה ביתית למצלמה?
חצובה ביתית למצלמה, ואם יש גם דרבוקה (או שקונים את זה בשוק?)מקצועי או ביתי?
חצובה ביתית למצלמה
דרבוקה
יש פרסומות במקומונים באזור 80-90... לא אמור להיות זול יותר?![]()
308.26₪ 10% OFF|Donizetti תורכי עיצוב מצרים דרבוקה תוף קצב Batterie מוסיקלי והתאמת מפתח משלוח| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
203.33₪ |דרבוקה דרבוקה תוף מכשיר תוצרת טורקיה 8 "מתכונן סינטטי ראש DKD 220S (8"(20cm))|תוף| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אמור לעלות יותר זול?
ק.ש.
לכן שאלתי כי אין לי מושג...יש פרסומות במקומונים באזור 80-90... לא אמור להיות זול יותר?
חצובה ביתית למצלמה,
אין לי מושג כמה זה אמור לעלות... וכתוב על זה מקצועי@פנינה ריימונד למה כזה יקר?
זה לא עונה על הדרישות?@פנינה ריימונד @תתתתת , אלופות אלי אקספרס תוכלו לעזור לי למצוא?
אני מחפשת ציפית לכרית עם הדפס של סנופי - עדיף רקע לבן
סדין וציפה פסים אפור לבן
אבל רק 100% כותנה
תודה רבה!!!
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים