מחפש עכבר למחשב
זול אך איכותי
תודה
לי יש את זה (מתאים רק ליד ימין)
צורה קצת מוזרה, אבל אחרי שמתרגלים זה נהיה נח, אלחוטי, סוללה פנימית
עוד מעט אני אעלה עוד עכברים שהיו לי
ק''ש מניסיון

מחפש עכבר למחשב
זול אך איכותי
תודה
עכברים זולים שנקנו בכמה אלפים ודורגו ב-5 כוכבים
ק.ש.

ושטיח נח לעכבר
יש לכם גם להציע לי??
משטח עבודה לעכבר
לא מנסיון, אבל זה מהסוג שאני משתמש, עם כרית קטנה, זה עוזר בשביל להניח על זה את היד וככה היא לא מתעייפת מהר.
ק.ש.

מחפש עכבר למחשב
זול אך איכותי
תודה
ושטיח נח לעכבר
יש לכם גם להציע לי??

עכבר איכותי וזול חיבור בלוטות', כבל וצ'יפ, נטען.
צילום מסך 2023-06-26 222211.jpg

משטח לעכבר, מעולה ונוח! בהזמנת שם אישי 11 ש"ח
1687807050598.png

ק.ש מניסיון אישי.

מחפשת סט מצעים הכולל 2 סדינים 2 שמיכות ו2 כריות 90 ס"מ.
יש מלאאאאאאא באלי אבל בלי גומי/סדין וכו'
אשמח מאוד אם מישהי תמצא לי קישור של משהו איכותי
תודה

מחפשת סט מצעים הכולל 2 סדינים 2 שמיכות ו2 כריות 90 ס"מ.
יש מלאאאאאאא באלי אבל בלי גומי/סדין וכו'
אשמח מאוד אם מישהי תמצא לי קישור של משהו איכותי
תודה
באושר עד יש ב35 שח למיטה עם 2 כריות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה