מחפשת קישור לסטיק עם WIFI (ראוטר נייד)
שיוכל להתחבר למולטימדיה באוטו
ק"שמחפשת קישורים לבייביגרו לתינוק בן
שרוול ארוך
ק"ש מהמלצה של מישהי מפרוגאשמח לקישור לסרט תחרה שמנת דוגמה יפה עדיף מנסיון
בשימוש הרבה זמן?אני הזמנתי את זה ומאד מרוצה. (דברים כאלה יכולים להתעכב בדואר בגלל שזה תקשורת וצריך לעבור את משרד התקשורת, אם זה מתעכב היייתי ממליץ לפנות לדואר ישראל - זה מזרז את המשלוח)
ק.שאשמח לקבל קישור לתיק גן לילד בן 6 תיק יפה ואיכותי
לשיער?אשמח לקישור לסרט תחרה שמנת דוגמה יפה עדיף מנסיון
מחפשת קישור לסטיק עם WIFI (ראוטר נייד)
שיוכל להתחבר למולטימדיה באוטו
כן לתינוקת.לשיער?
מצאתי 8 יחידות@פנינה ריימונד ,
אני מחפשת קישור לחד פעמי חגיגי, אבל רק ל 2 אנשים..
(סכום, כוסות, צלחות, מפיות, אפשרי גם מפת אלבד)
(אני צריכה את זה בשביל יום הולדת לבעלי.. וחבל לי לקנות ערכה שלמה סתם ואח"כ לא יהיה שימוש..)
כן לתינוקת.
ק.ש. לא מניסיון, עשרות לקוחות ממליציםאשמח לקישור לסרט תחרה שמנת דוגמה יפה עדיף מנסיון
את יכולה לכתוב כל פעם בגיר את השם משפחה-https://s.click.aliexpress.com/e/_DeNs27Rאני צריכה תוית לדלת שקופה (כמו שיש בקופת חולים מחוץ לדלת של הרופא)
בכדי שאוכל להכניס שם משפחה שמתחלף כל כמה זמן
יש למישהו רעיון (קישור)
אשמח על כל המלצה
בתודה מראש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים