אשמח לקישור לתחתית לשמלה לילדת קטנה - פחות ממידה 2

שטיח עם מובייל למעלה מגנן ועושה אורות - שווה מאד!
יש לבנים ולבנות אני הזמנתי את הורוד ממש ממליצה!
1689620461163.png

ק"ש
מבחר צעצועים מגניבים לתינוקות:
1689620938596.png

מדף לחלוקה בארון מתכוונן מוצלח מתאים גם למדף נעליים:
1689621004321.png

ק"ש הכל מניסיון בלבד!

ק"ש הכל מניסיון בלבד!
התבלבלת באשכול:

יש קישורים לבגדי חורף לתינוק גיל חצי שנה? (זה נכון להזמין עכשיו כדי שאז יהיה?)

מחפשת מחט לסריגת שטיחי צמר
(ברחה לי המילה...)

כאן זה פחות מניסיון, תנסי לעשות חיפוש כאן:

מחפשת מדבקות קיר לנערות צעירות
(עדיף בשיין- החזרות קלות)
בסגנון לבבות חמודים כזה:
אבל לא שחור- לבן.
1689669196869.png

אשמח לקישורים של קליפסים/ סיכות לשער לתינוקת

אשמח לקישורים של קליפסים/ סיכות לשער לתינוקת
בעבר מישהי המליצה עליהם
השבוע הגיע לי מטריפים משיין:
סיכות בצורת משקפיים:
קליפסים:
ועוד מתוקים שהזמנתי שנה שעברה:

יש לי חתונה של אחות קרובה ואני מחפשת שמלה יפההה חגיגית והעיקר עומדת חתיך....
מישהי ניסתה פעם לחפש בעליאקספרס שמלות אירועים?
אישה צעירה רזה...(מידה S) סגנון מקסי וכו....
אשמח לעזרתכן....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה