הי , אני מבקש מקרן , עם אפשרות להיתחבר לגלקסי שלי , ולמחשב עם כבל מתאים , שיהיה איכותי ובבקשה רק אם יש לכם ניסיון איתו.
+ מבקש מקלדת אלחוטית למחשב נייד . ועכבר אלחוטי למחשב נייד. תוד

הי , אני מבקש מקרן , עם אפשרות להיתחבר לגלקסי שלי , ולמחשב עם כבל מתאים , שיהיה איכותי ובבקשה רק אם יש לכם ניסיון איתו.
+ מבקש מקלדת אלחוטית למחשב נייד . ועכבר אלחוטי למחשב נייד. תוד
עכבר אלחוטי שהזמנתי ואני מאוד נהנה ממנו, נטען, שקט ויפה. מתחבר למחשב גם עם בלוטוס (לי יש ממש מעט יציאות usb כך שזה ממש אידיאלי..)
ק.ש.

סליחה על אם זה חריגה מהנושא
יש מומלצים משיין?

מחפש קישור להדפסה איכותית של תמונה על בלוק עץ, תודה.

@פנינה ריימונד , זכור לי שבעבר פרסמת קישורים על כל מיני מוצרים / מתנות עם אפשרות לכיתוב אישי או תמונה , יש מצב שוב?

היחיד שמצאתי, אולי יש כאן יותר מומחים ממני...
Addb01df59aad47349642c7fd86aad3a1c.jpg

ק.ש.

יש לי שאלה
באותה חנות יש גם מודם וואווי ב-73 ש"ח ועוד דומים ב 150 ש"ח ומעלה איך לדעת אם זה זיוף? או משהו אחר?
בגדול המותג הזה הוא מותג סיני שנמצא באלי אקספרס. מומלץ לקנות בחנות עם דירוג גבוה (לא בחנות שהבאת)
גם המותג LTE נמצא באלי אני קניתי את זה https://s.click.aliexpress.com/e/_DCISUCB לאחר המלצות שקיבלתי ואני מרוצה ממנו מאוד (בארץ המחיר שלו 300 ש"ח)
ק.ש.

מחפשת ממש קישור לקלמר יפה לילדה בת 9
אולי פרחוני עדין או ורוד מטאלי

תודה רבה!!

מחפשת ממש קישור לקלמר יפה לילדה בת 9
אולי פרחוני עדין או ורוד מטאלי

תודה רבה!!
https://cbu01.alicdn.com/img/ibank/2019/022/462/11504264220_1904087305.jpg

undefined

HTB1OMCjajDuK1Rjy1zjq6zraFXav.jpg

undefined

S908c2220873a4d9496035b59bf6826130.jpg

ק.ש. לא מניסיון

נערך לאחרונה ב:
מחפשת אוזניות בלוטוס מהמלצה
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!

אשמח לקישורים לקליפסים מתוקים לתינוקת בת שנה .תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה