אשמח לקישורים למתנות מומלצות לבת מצווה באיזור 30 ש"ח
תודה
מעתיקה לך מהאתר שלי

לאישה/ חברה/ בת:

קופסת תכשיטים מהממת:

מוצר מבוקש מאוד...

2000_6477a2e697a3b.png

ארנק עם חריטה

אני ממליצה באופן אישי על המוכרת הזו, כפי שתקראו בהמשך...

2000_64785553b6d07.png
2000_64785590b7b3c.png

שרשרת שם - גם בעברית!

2000_64763f387ba21.png

צמיד שם בעברית

זהב/ כסף/ רוז גולד

2000_6476412caa89e.png

טבעת עם חריטת השם

2000_64779089809f4.png

ספל אישי עם שם

2000_647648779a04c.png

ק.ש. לא מניסיון

מחפשת אוזניות בלוטוס מהמלצה
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!
אנחנו מחפשים הרבה זמן אוזניות בלוטוס שהמיקרופון גם הוא איכותי.
שהאדם שמעבר לקו שומע היטב...
אין על האוזניות האלו, איכות שמע מטורפת, מיקרופון פצצה, סוללה 8+32 שעות, 10,000 יח' נמכרו, דירוג 4.8
ק''ש מניסיון

אני מחפשת מטפחת לליל שבת - זה לבוש חסידי נראה כמו מטפחת עם/בלי קשירה ועם משולש בצבע לבן
אני יודעת שיש להשיג את זה בעליאקספרס כי שנה שעברה שמעתי מהרבה שקנו שם,אבל אני לא מצאתי....
אשמח לעזרתכן

אני מחפשת מטפחת לליל שבת - זה לבוש חסידי נראה כמו מטפחת עם/בלי קשירה ועם משולש בצבע לבן
אני יודעת שיש להשיג את זה בעליאקספרס כי שנה שעברה שמעתי מהרבה שקנו שם,אבל אני לא מצאתי....
אשמח לעזרתכן

ק.ש.

הי , אני מבקש מקרן , עם אפשרות להיתחבר לגלקסי שלי , ולמחשב עם כבל מתאים , שיהיה איכותי ובבקשה רק אם יש לכם ניסיון איתו.
+ מבקש מקלדת אלחוטית למחשב נייד . ועכבר אלחוטי למחשב נייד. תוד
יש למישו?

קישור לקלמר לבת בסמינר?
מחפשת שם בנרות לא מוצאת.

ק.ש.

מחפשת מדבקת קיר של מזמור לתודה
יצא לכם לראות אולי?

מחפשת מדבקת קיר של מזמור לתודה
יצא לכם לראות אולי?
דווקא מזמור לתודה?
מצאתי ערמות של משפטים אחרים
משהו מכל זה חייב להתאים במקום
ק''ש

תודה על המאמץ!
אני מחפשת דוקא מזמור לתודה.

מחפשת קישור לכובע לאמבטיה עדיף מניסיון
וכן קלמרים יפים ומעניינים עדיף עם הדפסה של השם בשביל מתנה לגיסות אחת שעולה לט’ ואחת לי’’ג וכמובן משלוח מהיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה