אני מחפשת רק לחפתים ולא לשעונים.
בסגנון הזה אבל יותר קטן
תודה
1705409368115.png

מישהי פעם העלתה קישור של ארנק קטן מקטיפה שהזמינה וגם הזמינה אותיות באנגלית והדביקה על כל ארנק- קנתה את זה מתנה אולי לבייביסיטר לפורים?
יש מישהי שיכולה להעלות לי שוב את הקישור ממש יעזור לי
תודה רבה

מחפשת חולצה או אוברול בהדפס שוקולד מידה 3-6 חודשים.
מצאתי רק במידות גדולות

אני מחפשת רק לחפתים ולא לשעונים.
בסגנון הזה אבל יותר קטן
תודה
צפה בקובץ המצורף 1552116
לשעונים @SRADT ביקשה.
אבל נתת לי רעיון להעלות גם את זה ;)
S9955833d63214754bd27a18b1c3549bd8.jpg

עכשיו בשבילך :)
Sc9c73c71853641b5bde68ddabbdf230ds.jpg

יותר יוקרתי:
Sc3f18290986f45ba80c337eb1c6feda6k.jpg

ק.ש.

אני מחפשת מדבקת קיר גדולה לחדר ילדים, לא חיות.
דווקא מדבקה גדולה? לא טפט או תפזורת מדבקות קטנות?
יש טפטים יפים מחנות מומלצת:
או מדבקות קיר יפות

מדבקה אחת גדולה, יש את המושלמת הזאת:
קטנה
גדולה
Sfc9559141ba749cdabf0c017fc38168be.jpg

ק.ש.

מישהי יכולה להביא לי קישור למותג מוסתר באלי של כאלה נעלי בית
1705442087251.png

האם מישהי ניסתה דיו למדפסת ? משהו בסגנון הזה :
1705444693792.png

(גם בארץ אני לא קונה את המקורי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה