היי, מישהו מכיר גגון לעגלת סילבר קרוס מאליאקספרס?
תודה!

צריך בבקשה קישור לכאבל טייפסי ברמה גבוהה עקב המלצות לפתירת בעיית ניתוקים באנדרואיד אוטו

יש למישהו קישור לשרשרת בסגנון פס בצבע רוז גולד עם משלוח מהיר יחסית? מוכנה להמר אבל הייתי רוצה לפורים.
זה לאישה, לא לתחפושת
בסגנון הזה

יש למישהו רעיון לאיזו מתנה חמודה לילדים בכיתה ה' לכבוד פורים מעלי אקספרס (עד 8 ש"ח)? תודה רבה!

יש למישהו רעיון לאיזו מתנה חמודה לילדים בכיתה ה' לכבוד פורים מעלי אקספרס (עד 8 ש"ח)? תודה רבה!
מחזיק מפתחות עם שם אישי - אם את מזמינה כמות יוצא לך גרושים ליחידה!!!
מהמם למתנה!!!
1709625036585.png

ק.ש

@חיים מוטי
במבט שני זה לא נראה איכותי...
אם אהבתם את הזהב יש את אלה- יותר מומלצים
ק.ש.

הי,
אשמח לקבל קישורים לבגדי קיץ יום יום ושבת לבן שלי בן השנתיים-סגנון יוקרתי ולא פושטקי
וכן אם יש נעליים יפות ואיכותיות סגנון בברליס...? (גם לבן השנתיים)
תודה רבה!

הי,
אשמח לקבל קישורים לבגדי קיץ יום יום ושבת לבן שלי בן השנתיים-סגנון יוקרתי ולא פושטקי
וכן אם יש נעליים יפות ואיכותיות סגנון בברליס...? (גם לבן השנתיים)
תודה רבה!
זו את מהקבוצה שלי? ;) בדיוק היום מישהי ביקשה אצלי והבאתי לה סט טרי טרי מהמדף :)
ק.ש.
https://s.click.aliexpress.com/e/_DFr8Pfx
S624667d4d7ef46b6921a363d15e2f491j.jpg
Saf88d3d7b07c403698c5a2cff1ea8f37D.jpg

באשכול השכן העליתי המון סטים חדשים בעיצוב חרדי, ליום חול ושבת:

אשמח לקישור לרחפן איכותי לילד בן 12 - שיעבוד בלי חיבור לסמארטפון
יש דבר כזה?

מבקשת קישור לנטלה דקורטיבית למטבח
ושתהיה מספיק גדולה.....
תודה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה