מחפש רחפן טוב מאלי אקספרס שיש לו מסך משולב על השלט עצמו ולא צריך לחבר מכשיר אחר (סמארטפון וכו') בשביל לראות את התמונות

כבר כמה קנו אצלי בקבוצה:
ק"ש

אשמח לקישורים לשעון ילדות משהוא יפה ואיכותי
1712181860469.png

1712181995799.png

1712182089178.png

1712182218435.png

1712182323839.png

ק.ש.

אני רוצה מנסיון
מברשת לביצה ששמים את הביצה בתוך הכלי שמוצמד מברשת
אפשרי?
זול יותר:
ק.ש לא מניסיון

נערך לאחרונה ב:
הזמנתי את הזהב לשבת
אני רוצה לבשרי משהו אחר לגמרי
כי הצורה של הסכום עגולה וזה יראה אותו דבר
את יכולה פשוט לקחת צבע אדום, לדוגמה, אבל אם בכל אופן תרצי מניסיון- הרוב שקונים באלי ימליצו על העגול, כי הוא הכי מיוחד... לי יש לא מניסיון, קישור עם דירוג גבוה מאוד ותגובות שמעידות על איכות גבוהה
גם ה"דיסים" [קראתי אותם היטב] מתבררים כטעות לקוח
ק.ש.

@פנינה ריימונד מקווה שיהיה לך זמן לעזור לי....
אני מחפשת רשימת קישורים מסודרת לכל הסטים המשפחתיים לשבת שיצאו לאחרונה. נאבדתי מרוב העומס.....
כמו כן אני מחפשת בנרות ידית רוז גולד (לא משנה מאיזה סוג) שתהיה באורך מינימלי של מטר.
תודה ענקית!

כמו כן אני מחפשת בנרות ידית רוז גולד (לא משנה מאיזה סוג) שתהיה באורך מינימלי של מטר.
איך הצבעים הללו?

רוז גולד מצאתי עד 60 CM

ק.ש.

את יכולה פשוט לקחת צבע אדום, לדוגמה, אבל אם בכל אופן תרצי מניסיון- הרוב שקונים באלי ימליצו על העגול, כי הוא הכי מיוחד... לי יש לא מניסיון, קישור עם דירוג גבוה מאוד ותגובות שמעידות על איכות גבוהה
יכול להיות שבגלל שזה לא חלק אחד - כלומר כסף חלק וכו'
אז זה מתמלא חלודה במשך הזמן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה