קבצים מצורפים

• 1715474274179.png
    1715474274179.png
    KB 292 · צפיות: 27
אשמח לקבל קישור לשקיות קרטון גדולות יפות(עדיף בצבע לבן)
במחיר שפוי
תודה, אבל אני אשמח לקבל קישורים לשקיות יותר זולות, הם ממש יקרות ולא ברור לי למה לוקחים על שקית בודדה בגודל 30*40 13 שח
כאן המחיר ל-10 יחידות ומעלה

ק.ש.

תודה רבה
יש עוד ?
אשמח מאד לקבל
יש הרבה
תראי אם זה הסגנון...
בהצלחה ומזל טוב!
ק.ש.

אשמח לקישור חולצות לבנות מכופתרות לבחור ישיבה, בנקסט הוא נמצא איפשהו בין המידה הכי גדולה בילדים למידה הכי קטנה בגברים

תודה
האמת שה עולה 150 גם בחנויות כלי נגינה בארץ
הלינק ששמת (המדובר ה הצורת X) עולה גם 71 משלוח
כך שזה יקר יותר מבארץ
מחפשת משהו במחיר שיהיה שווה להזמין מחו"ל
יש לינק למשהו במחיר עד 80 כולל משלוח?

תודה רבה
יש עוד ?
אשמח מאד לקבל

אלה צריכות חולצת בסיס/ תיקון
ק.ש.

מחפשת מחזיק מפתחות עם הדפסה אישית בזול
וקשת זולה למסיבה בגן
תודה רבה

מחפשת מחזיק מפתחות עם הדפסה אישית בזול
וקשת זולה למסיבה בגן
תודה רבה
קשת איזה סגנון?
עד איזה מחיר?
היא ממש זולה עם הרבה צבעים
מחזיק מפתחות
לי יש נסיון איתו
הוא קטן אבל חמוד מאוד!
ק.ש.

הזמנתי לכמה גננות שנה שעברה סרט עם אות.
יצא מושששלם!!
סרט- https://s.click.aliexpress.com/e/_DehRYPv
אות- https://s.click.aliexpress.com/e/_DCuTxSb
רעיון חמוד מאוד!
אבל למה לא לקנות כבר מוכן עם אות?
נראה לי יוצא אותו מחיר פחות או יותר וחוסך עבודה
ק.ש.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה