תודה,
אם יש לך דגם יותר ישיבישער אני ממש אשמח....

רוצה להביא לי תמונה לדוגמא?
אין לי אפשרות לעלות תמונות מהעבודה,
אבל אם תירשמי בגוגל:
נעלי גברים CAT ללא שרוכים
תרדי למטה בדף יופיע תחת השם:
נעלי סליפ און נוחות - בדיוק הסגנון שבעלי רוצה.
ושוב תודה רבה!

אין לי אפשרות לעלות תמונות מהעבודה,
אבל אם תירשמי בגוגל:
נעלי גברים CAT ללא שרוכים
תרדי למטה בדף יופיע תחת השם:
נעלי סליפ און נוחות - בדיוק הסגנון שבעלי רוצה.
ושוב תודה רבה!
כאלו?
ק.ש.

מחפשת תאורה בסגנון הזה:

1715615022700.png

@פנינה ריימונד אשמח לעזרתך

מחפשת קישור לשרשרת עם שם באנגלית
תודה
שרשרת שם באנגלית - החזיק מעמד הרבה זמן ולא השחיר גם לאחר שעבר כמה מקלחות...
הזמנתי 3 יחידות אח"כ וממש מרוצה

ק.ש

אשמח בקישור למנורת קיר קבועה, עם אפשרות בשבת להחשיך באמצעות סיבוב כל שהוא ללא כיבוי המתג.
תודה רבה

אשמח בקישור למנורת קיר קבועה, עם אפשרות בשבת להחשיך באמצעות סיבוב כל שהוא ללא כיבוי המתג.
תודה רבה
תאורת קיר היחידה באליאקספרס עם אופציה לסגירה ע"י תריס ידני
ק.ש. לא מניסיון

תאורת קיר היחידה באליאקספרס עם אופציה לסגירה ע"י תריס ידני
ק.ש. לא מניסיון
תודה רבה
מנורה כמו זאת יש אולי עם אפשרות לסובב את ראש המנורה, (יש כאלו בארץ)

מחפשים קישור לראש גשם של מקלחת ברוחב 40 ס"מ.
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה