אשמח לקבל קישור לטפט עמיד לקיר בצבע לבן, בצבע שמנת, ובצבעי פסטל עדינים לחדר ילדים.
כמו כן קישור לגליל פרופיל דקורטיבי בצבע לבן.
וקישור לאביזרים להדבקת הטפט באופן חלק וללא בועות.
תודה!

צריכה קישור של שמיכה 150*220 או 150*250
מינוצות או דומה שיהיה גם לחורף
בררתי לך מתוך עשרות- קישורים עם המלצות
1716196942870.png

1716196813959.png

ק.ש.

אשמח לקבל קישור לטפט עמיד לקיר בצבע לבן, בצבע שמנת, ובצבעי פסטל עדינים לחדר ילדים.
כמו כן קישור לגליל פרופיל דקורטיבי בצבע לבן.
וקישור לאביזרים להדבקת הטפט באופן חלק וללא בועות.
תודה!
מדהים, אחרי כמה ימים שהכרטיסייה עם הבקשה שלך פתוחה, החלטתי להתפנות לזה, אני באמצע לחפש לך משהו טוב :)

עריכה: מעתיקה גם לכאן:
פרופיל דקורטיבי בצבע לבן ושמנת
טפט איכותי לקיר בצבע שמנת

4K רכישות, אז הדירוג יחסית גבוה
אחד צבעוני לחדר ילדים
וואו כמה המלצות. נדיר!
תמונות של לקוחות!!!
A7a6d4a810be34ce081bbac7bd0ecbb13x.jpg
S63cf8b86d96947c294b99e29a0210d5cf.jpg

זה חמודי ממש אבל ללא חוות דעת כלשהן, מה שכן- יש 34K עוקבים לחנות

ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
אשמח לקישור מנסיון של נעלי שבת לבן בצבע כאמל מידה 21

אשמח לעזרה:
הזמנתי נעליים מאתר "זול פה" ולא הודיעו לי במייל שהחבילה הגיעה הם הבטיחו לשלוח שוב, אך כעת הם לא מגיבים ולא עונים לי כלל!!!!!!!!! יש לכם פתרונות מה עושים?

אשמח להמלצה על טייצים ארוכים לתינוק
תודה מראש לכולם

ק.ש.

@פנינה ריימונד
מחפשת קישור לתמונת שטיח לסלון, דמוי גובלן, שתולים על מוט קצר של וילון.

תודה!

ק.ש.

מחפש קישור לצבע לרכב כחול מטל

אני ממש מחפשת דחוף משקפי שמש עם מספר לקניה
אבל משהו טוב שמגן באמת מהשמש
למשהו אולי יש קישור ?????????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה