דווקא 29?
לי יש נסיון עם אלו הם 20
ק.ש. מנסיון
זה 23
אני מנסה לחפש 29
ק.ש.
תודה!
כתבתי שזה למיניקיטצ'ן, הגודל שלה 29 ס"מ ולא יהיה נוח שזה קטן מידי, בלגן יש לי גם עם נייר אפייה רגיל..

אני מחפשת נייר אפייה עגול כמו מנג'ט(למיניקיטצן) קוטר 29 ס"מ
תודה רבה
אשמח ממש אם מישהו יכול לעזור לי בזה

לכל המבינים כאן
זה מברגה שעולה באזור ה700 ₪
ויש לה יותר מ1000 רכישות ודירוג גבוה
כדאי לסמוך על זה?
תודה רבה
אני לא קונה מדירוג של פחות מ-4.7, אא"כ אין משהו אחר
אבל יש :)
1716904370765.png

ק.ש. לא מניסיון

@פנינה ריימונד @תות פשוט ואולי עוד מישהי שיכולה לעזור לי
מחפשת בדחיפות גלילי נייר למדפסת טרמי רוחב 57 ס''מ על אורך 17 מטר 20 מטר הכי הרבה
מחפשת הרבה ולא מוצאת
את מתכוונת למ"מ?

אף אחד?
אני צריך בדחיפות המלצה לנגן אנדרואיד זול עם מסך טאצ', עם אפשרות להתקנת משחקים משלי ועדיף שיהיה גם עם אפשרות לצפייה בוידאו וכמובן עם בלוטוס כמה שיותר עדכני לשמע ולהעברת קבצים. שיהיה ללא שום גישה לאינטרנט ועדיף גם ללא רדיו במחיר של עד 100 ש"ח.
בתודה מראש לכל הממליצים.

מחפשת תיק קיפלינג לילדה גב או צד לקיטנה
בעבר הזמנו כזה תיק(ממוכר אחר) הגיע עם כיתוב גם של קיפלינג, עכשיו רואה בתמונה שיש כיתוב אחר.. יכולה לומר שמחזיק שנים ונראה חדש
עוד

יש גם מאמזון מקוריים

ק.ש

אשמח לקבל קישור לכדורגל לא יקר לילד בן 8-9 (סביבות 15-20 ש"ח - יש חיה כזו?...)
תודה!

מישהו יכול להמליץ לי על משקפת טובה למרחק גדול כמו 3000 מטר באיזור 200 שקל
כמובן רק מניסיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה