מחפשת מצלמה/מסרטה איכותית מאד למחשב,
וכן רמקול דש איכותי מאד למחשב.
אודה להמלצות

ולא רק זה. כל פעם המחיר משתנה... בכמה שקלים יותר/פחות.
חוץ מדיל "ברוך בואך" גם הדולר עולה ויורד כל הזמן, תוכלי לראות כאן:

לגבי הפופיט, הדירוג שלו ממש נמוך ממילא...
אני קניתי ב-15 ש"ח והמחיר שלו עלה ל-38, מוזר מאוד. [תמיד יש באגים במחירים, אני קניתי לאחרונה שואב אבק ב-7 שקל... כן הימרתי :) ]
שמה לך אחרים מומלצים. 15-17 ש"ח
ק.ש

92.9% משוב חיובי

92.9% משוב חיובי זה לא נקרא נמוך
התכוונתי למוצר עצמו:
1719309723905.png

אז אולי לא מניסיון? כאן יש 20+ מכל יחידה
אם תרצי סגנון אחר אחפש, רק לשם הדוגמה...
ק.ש.
שימי לב זה יוצא מאוד יקר
במקרה הסט הזה נראה רק צלחת אחת ורק 16
אבל באופן כללי חפרתי
אם אני צריכה לקנות פי 10 לכל סעודה
סעודת שבת זה צלחות גדולות וקטנות:)

יכול להיות שלמסיבה קטנה זה הגיוני
בארץ ל 3 סעודות שבת עם צלחות קשיחות יוצא לי בערך כך
(צלחות של 1 שח, אבל כוסות וכו יוצא פחות)
תודה רבה על כל המאמץ למצוא

תודה רבה
אבל אנחנו מחפשים משהו שמתאים לשולחן שבתי ולבית צעיר

@"המאיר לארץ" אם דווקא חלקה אז זו הייתה לי בסל בעדיפות ראשונה [עד שהחלטתי ללכת על מפת פשתן בז']

וזו המפה שלי- למי שמעוניין במראה כפרי
מפת פשתן מושלמת מכל הבחינות!!!
נהנית ממנה כל שבת!
נראית בדיוק כמו בתמונה. ואפילו יותר.
Sfd8ed826c7d04f1a8c70523df4976f00A.jpg

ק.ש.

למישהו יש נסיוןעם ריפוד לטיולון יויו?
אשמח לקישור מנסיון מוצלח בלבד

אני מחפש סרבל לניו בורן אבל משהו שמחזיק כמה חודשים ולא כמו בתינוק הקודם שנקרע תוך שבוע.. וכמובן במחיר יותר זול משמעותי מפה בארץ

מחפשת אפליקציות חמודות להדביק על חולצות.
הזמנתי בנקסט חולצות לכל הבנים, הגיעו עם תדפיס קטן של גולגולת.
מעוניינת לכסות עם משהו, האם נראה לכם שקיים בעלי?

בטח יש
מחפשת אפליקציות חמודות להדביק על חולצות.
הזמנתי בנקסט חולצות לכל הבנים, הגיעו עם תדפיס קטן של גולגולת.
מעוניינת לכסות עם משהו, האם נראה לכם שקיים בעלי?
בטח יש
את מעדיפה גיהוץ או הדבקה?
ופחות או יותר מה הסגנון/צבע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה