חשוב לי מאד איכות ההסרטה וההקלטה,
איך אוכל לוודא שזה ממש איכותי?
אין לי ניסיון
אבל מהתגובות אפשר לקבל קצת תמונה
התגובות של הקישור הזה ממש טובות! (דירוג ממש גבוהה )
ואם כמו מה שכתוב במפרט אז זה איכות טובה...
זה גם טוב לחושך...
1719469354832.png

ק.ש. ללא ניסיון

אשמח למשקפת שחיה לבריכ משהו אבל ממש איכותי תודה רבה
המלצתי עליה בעבר כאן. ממש טובה

ק.ש. מניסיון

אשמח לעזרה:
הזמנתי נעליים מאתר "זול פה" ולא הודיעו לי במייל שהחבילה הגיעה הם הבטיחו לשלוח שוב, אך כעת הם לא מגיבים ולא עונים לי כלל!!!!!!!!! יש לכם פתרונות מה עושים?
@חיהחנה
בלת"ק
הם נוכלים וגנבים
נכוויתי איתם קשות בסכום לא נמוך...
מקווה שאת תסתדרי יותר טוב...

נערך לאחרונה ב:
אשמח לקישור לחומרי יצירה.
סגנון של חבילות פונפונים/ מקלות עץ/ עיניים זזות וכו'
תודה מראש!

אשמח לקישור לחומרי יצירה.
סגנון של חבילות פונפונים/ מקלות עץ/ עיניים זזות וכו'
תודה מראש!
מניסיון מוצלח מאד!

מחפשת קישור לקופסאות למילוי סוכריות/שוקולדים
אשמח לכמה דוגמאות

@לבטוב
תודה רבה
אני מחפשת סוג למילוי כמזכרת בחתונה/שמחה
משהו מסגנון כרית למילוי וכד'

מחפשת קישור לקופסאות למילוי סוכריות/שוקולדים
אשמח לכמה דוגמאות
אלו מתוקות ממש!
אך נכנס בהן קצת
ק.ש. מנסיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה