אשמח לקישור לארגז מצעים שנכנס מתחת למטה
אחד בגובה 13 סנטימטר
ואחד על גלגלים גדול יותר השראה בתמונה
1719522824145.png

אשמח לקישור לארגז מצעים שנכנס מתחת למטה
אחד בגובה 13 סנטימטר
ואחד על גלגלים גדול יותר השראה בתמונה
צפה בקובץ המצורף 1692296
בבקשה כמה סגנונות:

ק.ש.

@לבטוב
תודה רבה
אני מחפשת סוג למילוי כמזכרת בחתונה/שמחה
משהו מסגנון כרית למילוי וכד'
בבקשה מספר סגנונות:

ק.ש.

אני מחפשת סוג למילוי כמזכרת בחתונה/שמחה
משהו מסגנון כרית למילוי וכד'

עם הדפסה אישית-

ק.ש.

• שכוייח!
Reactions: scw
להניח על שולחן שמחה כמזכרת
קופסא קטנה ובה סוכריות/שוקולדים/וכד'
@רחליז כזה?
ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
מחפשת תוויות לתפירה לפאה
שאפשר להדפיס עליהן לוגו
תודה!

מישהו/י יודע/ת מה זה הדבר הזה?

וגם מה זה?
איך עובדים עם זה?

@פנינה ריימונד
כמו"כ אני מחפשת חומרי יצירה מעניינים לבנות שלי לחופש

תודה!

נראה כמו תבניות סיליקון שיוצקים לתוכן ג'ל ובמים הם יוצאים, צריך להסתכל היטב בתמונות ולהבין.
וגם מה זה?
איך עובדים עם זה?
רקמה :)

נערך לאחרונה ב:
@פנינה ריימונד
כמו"כ אני מחפשת חומרי יצירה מעניינים לבנות שלי לחופש

העליתי באשכול אחר, מעתיקה לכאן
המון יצירות מומלצות!

ק.ש. לא מניסיון

מחפשת קישור לדיסק קשיח שנראה כמו אונקי של 1 TERA , משהו אמין וטוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה