מחפשת קישור לסט בוקסות למברגה ממספר 14 ומעלה. רק את הבוקסות עצמם תודה רבה

מחפשת קישור לסט בוקסות למברגה ממספר 14 ומעלה. רק את הבוקסות עצמם תודה רבה
תבדקו אם זה טוב
זה בבודדים
ק''ש

מחפש קישור לברגים לפנצ'ר לרכב כמות גדולה לא חבילות של 20 יותר בכיוון 100

מנסיון, מומלץ?

• תודה
Reactions: mgv
מחפשת שואב אבק אלחוטי לרכב
משהו טוב, עם סוללה שמחזיקה מעמד
ושאיבה מעולה
יש?

מחפשת שואב אבק אלחוטי לרכב
משהו טוב, עם סוללה שמחזיקה מעמד
ושאיבה מעולה
יש?
אני יכול להעלות לך הרבה דוגמאות אך לא מניסיון, זה יש לי ברכב אז אספר עליו

אם האוטו ממש מלוכלך אז זה לא מתאים צריך ללכת לשטיפה או לקנות שואב יקר. לשמירה על ניקיון הוא פצצה, שאיבה מעולה וסוללה שמחזיקה יחסית מעמד כמעט שעה

ק.ש. מניסיון

אני יכול להעלות לך הרבה דוגמאות אך לא מניסיון, זה יש לי ברכב אז אספר עליו

אם האוטו ממש מלוכלך אז זה לא מתאים צריך ללכת לשטיפה או לקנות שואב יקר. לשמירה על ניקיון הוא פצצה, שאיבה מעולה וסוללה שמחזיקה יחסית מעמד כמעט שעה

ק.ש. מניסיון
אפשר לשאול כמה זמן יש לך אותו?
הלכלוך אצלינו יחסית סביר, יותר פירורים קטנים
אבל חשוב לי שהפתח כן יהיה רחב, כמו שואב רגיל
מתאים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה