אפשר לשאול כמה זמן יש לך אותו?
הלכלוך אצלינו יחסית סביר, יותר פירורים קטנים
אבל חשוב לי שהפתח כן יהיה רחב, כמו שואב רגיל
מתאים?
למעלה משנה
יש מגוון פתחים שמתחברים, כנסי ללינק ותראי

מחפשת קישור לצמידי סיליקון לילדות (כיתות יסודי) עדיף ללא כיתוב כלל

צפיתי כעת בסרטון
נראה שהשאיבה מעט חלשה
היית מצפה שהביסלי יבלע מהר יותר..
לא כן?
גם בביקורת ציינו זאת
בגלל זה ציינתי מתאים ללכלוכים לא גדולים מדי, שמירה על הקיים

ערב טוב,
מחפש קישור לנר (רגיל / ריחני / פלסטיק עם תאורה / לא כ"כ משנה העיקר שיהיה - נר)
שאפשר לחרוט /להדפיס עליו כיתוב בהתאמה אישית.
תודה

כמה הגודל במטרים?

איך אני יכולה לדעת כמה להזמין?
1709028042050.png
1709028155780.png
1709028181909.png

ק.ש. לא מניסיון
האם קל להדביק את הטפט לבד או שצריך להביא בעל מקצוע? אני רואה שאין חוות דעת על הטפט איך יודעים אם זה איכותי?

ערב טוב,
מחפש קישור לנר (רגיל / ריחני / פלסטיק עם תאורה / לא כ"כ משנה העיקר שיהיה - נר)
שאפשר לחרוט /להדפיס עליו כיתוב בהתאמה אישית.
תודה

ק.ש.

מחפשת משהו בין מחשבון לקופה רושמת...
עבור קיוסק בבית ספר, אני צריכה שהבנות יחשבו בעצמן את הסכום של המןצרים שקנו אבל קופה רושמת ילדותית מידי
כמו"כ כל אביזר שיכול להוסיף לאווירה של חנות בתוך בית ספר יעזור לי
תודה!

מחפשת משהו בין מחשבון לקופה רושמת...
עבור קיוסק בבית ספר, אני צריכה שהבנות יחשבו בעצמן את הסכום של המןצרים שקנו אבל קופה רושמת ילדותית מידי
כמו"כ כל אביזר שיכול להוסיף לאווירה של חנות בתוך בית ספר יעזור לי
תודה!

ק.ש.

קצת ילדותי
יש לך אולי רעיונות נוספים
ושוב תודה!

ק.ש.

ק.ש.
איזה שפע
תודה!

ראיתי שכבר ביקשו אבל נאבד לי הקישורים הרלוונטיים
מחפשת תיק גן לילדה בת 3 וילד בן 5
עד 30 ש"ח
תודה!

זה לא ג'ונגל היה קישור לsd 2tb וקניתי ונפלתי והמוכר עושה צחוק דוגמא תסביר לי מה הבעיה. תסגור קודם את המחלוקת איך להחזיר לך את הכסף ושולח אייקון חיוך
מצטער לשמוע השתבש הסיני
לי זה עובד מצוין...! (אחרת לא הייתי מליץ)
אני יפסיק להמליץ על זה...
לבנתיים תן לי את מס' ההזמנה ואנסה לעזור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה