אשמח להמלצה על שלט למחשב/למקרן , אני אסביר יותר ברור- בכיתה יש לי מקרן ואני רוצה שלט שאוכל להעביר את המצגת.
תודה

למישהו יש קישורים מומלצים לספוטים נסתרים לגינה?
תודה

אני מחפשת מוצר/משחק/ג'ימיק שאוכל להכניס בו איזה שירים שאני רוצה ושילחצו ישמעו
מישהו מכיר משהו כזה באלי?

אשמח לקבל קישור לארנק יפה ואיכותי לאשה.
תודה רבה

אני מחפשת מוצר/משחק/ג'ימיק שאוכל להכניס בו איזה שירים שאני רוצה ושילחצו ישמעו
מישהו מכיר משהו כזה באלי?
יש את זה עם דיסק און קי, מצוין!

ק.ש. מניסיון

תודה רבה
יפים, זולים ומומלצים!

הכי אהבתי אותו- [ראיתי גם ב-40 שקל...] וזה 15 ש"ח!!
S358004c0a132493893b0154e70ef7950p.jpg

שיווקי

תודה רבה
תיק/ארנק נשים מגניב ממש!
אני משתמשת בו גם כארנק וגם כתיק...
כי מה שנח בו
שאת יכולה גם להכניס לתיק גדול וגם לתלות עליך..
נח מאוד ויפה!
נכנס בו הרבה כולל פלאפון והוא עדיין קטן...

ק.ש. מנסיון

אם אפשר קישור 1. סט מברגים
2. סט בוקסות
3. פליירים

אשמח לקישור לתיק מכובד, יפה ועדכני -לאישה,
קטן אבל שיכיל דברים (ארנק סידור ובקבוק)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה