אבל מבחינת הגודל?

כי היו שם המון אבל בגודל של אצבע...

אבקש המלצה מניסיון לשלט אוניברסלי, עם 3 פרמטרים כדלהלן:
  • תאורת מסך בלחיצה על המקשים.
  • כאשר לוחצים לעלות מעלות, ניתן ללחוץ ברצף, ולא כמו הרבה שלטים שיש היום, שכאשר מעלים מספר, א"א ללחוץ הלאה עד המספר עולה במזגן.
  • אפשרות לכבות את התאורת לד של מספר המעלות על צג המזגן.

תורה רבה. בקשר לרושון: אני רוצה גמבוי ברמה גבוהה יותר מגמבוי של משחקי מריו ישנים.
בקשר לשני: יקר מידי אני רוצה גג 10ש''ח. יש מציאות בעלי כמו האוזניות האלו: https://he.aliexpress.com/item/1005005608958313.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailBottomMoreOtherSeller.4.62acLYSHLYSHOT&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.40000.326746.0&scm_id=1007.40000.326746.0&scm-url=1007.40000.326746.0&pvid=da8f7f20-1cfa-42ec-a423-9c30fcfb3422&_t=gps-id:pcDetailBottomMoreOtherSeller,scm-url:1007.40000.326746.0,pvid:da8f7f20-1cfa-42ec-a423-9c30fcfb3422,tpp_buckets:668#2846#8112#514&pdp_npi=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>!ILS!77.58!3.75!!!145.94!7.05!@2141113f17241535308633734e8728!12000033737143911!rec!IL!!ABX&utparam-url=scene:pcDetailBottomMoreOtherSeller|query_from:#nav-store

שלום,
אשמח ממש לעזרה,
אין לי מושגים בענייני אליאקספרס ודומיו,
זקוקה בדחיפות למוצרים הבאים, אשמח אם מישהו מומחה בעניין יעזור לי:
(הבנתי שיש כמה גרסאות וחנויות לכך, אני מעוניינת באיכותי והיקר יותר מבין האפשרויות)

1. ריפוד מלא לעגלת יויו- כולל סל, בסיס, גגון, וריפוד עילי. (עדיף צבע חום טופי)
2. פגוש ליויו
3. חיפוי מלא לידית של עגלת יויו (כולל ריפוד+כיסוי לידית, כי כל החיפוי לידית נפל)

ממש תודה!

האם קיבלת בסוף תשובה?
או אולי קנית בעצמך ויודעת לומר?
תודה רבה 🙏🏼
לצערי לא, אבל תודה שהקפצת לי את ההודעה, אולי באמת הגיע הזמן לקנות :)
שימי לב שבחלק מהקישורים ירד הדירוג/ לא זמין
צריך לבדוק למה והאם....
אני בכל אופן מצאתי עכשיו אחרים טובים:

זו לא מדורגת בכלל, כנראה חדשה, אבל יש מצב אני קונה אותה בגלל שהיא פשוט, יפה ;)
אה, וזולה מדי :)
1724164179024.png

כנ"ל:
ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
שלום,
אשמח ממש לעזרה,
אין לי מושגים בענייני אליאקספרס ודומיו,
זקוקה בדחיפות למוצרים הבאים, אשמח אם מישהו מומחה בעניין יעזור לי:
(הבנתי שיש כמה גרסאות וחנויות לכך, אני מעוניינת באיכותי והיקר יותר מבין האפשרויות)

1. ריפוד מלא לעגלת יויו- כולל סל, בסיס, גגון, וריפוד עילי. (עדיף צבע חום טופי)
2. פגוש ליויו
3. חיפוי מלא לידית של עגלת יויו (כולל ריפוד+כיסוי לידית, כי כל החיפוי לידית נפל)
בשמחה :)
יש גם מנח רגליים מומלץ:

הקישורים שיווקיים

..
אני בכל אופן מצאתי עכשיו אחרים טובים:

זו לא מדורגת בכלל, כנראה חדשה, אבל יש מצב אני קונה אותה בגלל שהיא פשוט, יפה ;)
אה, וזולה מדי :)
צפה בקובץ המצורף 1746507
איך המידות?

אשמח אם מישהו יביא שעון חכם זול ואיכותי עם ללא וו פי
שעון מעולה,
ללא וויפי,
עם מד צעדים ודופק
מתחבר לטלפון כשר לשיחות ומוזיקה (בלוטוס),
אפשר לכוון את השעון גם בלי אפליקציה
ק''ש מניסיון

שעון מעולה,
ללא וויפי,
עם מד צעדים ודופק
מתחבר לטלפון כשר לשיחות ומוזיקה (בלוטוס),
אפשר לכוון את השעון גם בלי אפליקציה
ק''ש מניסיון
אני מעדיף שעון חכם, מהאלה של הכמה שקלים

בשמחה :)
יש גם מנח רגליים מומלץ:

הקישורים שיווקיים
תודה,
האם צירפת גם סל ובסיס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה