יש המלצות לסט חגיגי לתינוקת - ארוך, שיתאים למעבר? (לא חורפי)
תודה!
עם גרביון כמובן...
ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
אני מחפשת מכנסי טייצ ארוכות בצבע לבן לתינוק [לא שמנת]
אשמח לעזרתכם!

אני מחפשת מכנסי טייצ ארוכות בצבע לבן לתינוק [לא שמנת]
אשמח לעזרתכם!
מגוון נוסף-גם מארזים- הרבה המלצות וקניות!

ק.ש.

יישר כח,
אני מחפש משהו לביש על הגוף כמו עט או משהו

,,,,,https://he.aliexpress.com/item/1005...=scene:pcDetailTopMoreOtherSeller|query_from:,
ניסתי גם להזמין את זה ללא ידיעה על האיכות וכתבתי שלם ולא כתב לי שהתבצע ונראה שלא ובדקתי בהזמנות שלי ומופיע "ממתין לתשלום ",,, מה עושים עם זה

אני מחפש משהו לביש על הגוף כמו עט או משהו
לא יודע אם יעזור אבל לי היה את זו לפני הרבה שנים, והיא הייתה ממש חמודה עם איכות סבירה

תראה אם תהיה לך לתועלת

ק.ש. מניסיון

ניסתי גם להזמין את זה ללא ידיעה על האיכות וכתבתי שלם ולא כתב לי שהתבצע ונראה שלא ובדקתי בהזמנות שלי ומופיע "ממתין לתשלום ",,, מה עושים עם זה
תלחץ בהזמנה על ניסיון תשלום חוזר. ותנסה לשלם שוב. הייתה תקלה בתשלום

לא יודע אם יעזור אבל לי היה את זו לפני הרבה שנים, והיא הייתה ממש חמודה עם איכות סבירה

תראה אם תהיה לך לתועלת

ק.ש. מניסיון
זה נראה כמו מצלמה ומאבד האפקט!...

מחפשת קישור לתיק איפור קטן לקחת לנסיעות, אבל משהו חתיך ומקורי??
למישהו יש ?

חברים!! אני אשמח אם משהו ימליץ לי על מסרטה נסתרת מלובשת על הגוף כגון עט וכוד' באיכות טובה!!

מחפשת קישור לכזה מדף או בסגנון אבל משהו טוב וחזק
1725622445694.png

נערך לאחרונה ב:
מחפשת קישור לכזה מדף או בסגנון אבל משהו טוב וחזק
צפה בקובץ המצורף 1762654
70+ המלצות

זה ללא תא אחסון-
290 המלצות
ק.ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה