אשמח לדעת על מסרטה נסתרת הנ"ל ג"כ משהו טוב כי אני מחחפש הרבה ולא מוצא משהו עם חוות דעת באמת טובות
מצאתי את זה. מספר הזמנות גבוה וחוות דעת טובות מאוד

ק.ש.

ווליום גבוה?, אוקס?
ווליום מצוין אבל זה לא JBL שלא תהיה טעות, זה עדין 30 ש''ח. וכן זה עם אוקס. אני תמיד ממליץ להתרשם מחוות הדעת. תסתכל שם

זה נראה אותו דבר אבל כתוב לביש על הגוף וגם עולה הרבה יותר ומעניין כי החוות דעת לא נראה לי הרבה יותר
אותו דבר זה לביש עם הקליפס. פשוט שם זה עם כרטיס זיכרון אז הוא הקפיץ את המחיר

יש קופונים לכל הדברים האלו?
אני מעוניין להזמין ואני גם רואה שעולה המחיר בגלל ההזמנה
אולי אני יזמין דרכך את שניהם ביחד וירד המשלוח
השאלה איך עושים את זה

וגם זה החוות דעת לא משהו ועולה יותר
זה דווקא ממש מומלץ באתר 4.9 אבל עולה...

ק.ש.

יש קופונים לכל הדברים האלו?
אני מעוניין להזמין ואני גם רואה שעולה המחיר בגלל ההזמנה
אולי אני יזמין דרכך את שניהם ביחד וירד המשלוח
השאלה איך עושים את זה
כרגע אין קופונים. לא אמור להיות עלות משלוח

אני צריך גם אוזניות בלוטוס שיכנסו לי טוב מאוד לאוזן מה מומלץ על משהו טוב באיכות טובה (אני כבר יקנה בדיל ברוך בואך דרך עוד חשבון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה