אני אוהבת לתת לגננות מתנות בזמנים מעניינים, לא מתי שכולם
הייתי רוצה לתת משהו לחורף
לא סתם ארנק/תיק
אלא משהו שקשור לחורף /שגרה ארוכה לכדו
אשמח להמלצות (ברור שעדיף מניסיון אישי, אם יש...)
תודה!
זה דווקא מניסיון מוצלח!
מתאים לחורף...🤧
ק.ש

הבן שלי לא רוצה של ילדים... (חבל, השעון היחיד שיש פה מהמלצה אישית)
ביקש שעון של בחורים
יש למישהו ניסיון עם שעון גבר-נער?

@א שיינפלד אם את זוכרת פעם העליתי לאתר שלי ספל עם שם
כמעט קניתי לגננת של הילד בסוף שנה אבל לא הספקתי...
תמונות לקוחות מהממות
A619876b504304d58a3aca33b18c4bc70c.jpg_.webp
A883d725e41354ff09d45e0d2b9955096J.jpg_.webp

ק.ש.

הבן שלי לא רוצה של ילדים... (חבל, השעון היחיד שיש פה מהמלצה אישית)
ביקש שעון של בחורים
יש למישהו ניסיון עם שעון גבר-נער?
לא הצעתי לך בגלל הגיל אבל זה דווקא יש לי מניסיון אני והבן שלי עונדים אותו כיום. איכותי וממש מצוין!

ק.ש. מניסיון

מחפשת המצלה משקפי שמש לנהיגה -רק הקליפ
סגנון כזה
אלו מגוון מומלצים

ק.ש.

מעוניין לדעת איך עושים אימות באלי אקספרס לבעלי טלפון כשר זאת מאחר והאופציה היחידה שמופיעה לי היא על ידי שליחת קוד לsms

מחפשת פרסים לרבה בחיידרעבור ילדים בגילאי 8-9,
דברים מענינים במחירים של 5-7 שח לפרס

תודה

ובאופן כללי אם מישהו יודע לתת את תפריט השלבים איך מזמינים מאוד יעזור לי, תודה רבה!

מחפשת קישור לכיסוי גשם לילקוט בית ספר

ובאופן כללי אם מישהו יודע לתת את תפריט השלבים איך מזמינים מאוד יעזור לי, תודה רבה!
לא צריך דוקא את הטלפון שלך.
איך מזמינים? פשוט להסתכל על כל הפריטים, לא לפספס שום פרט בסקירה, אופן משלוח וכו'
גם למומחים תמיד יש הפתעות, אבל אם לא תנסה בחיים לא תדע

לא קשור לבגדים..
אפשר בבקשה קישור לאנשי משחק?
כמובן בזול...
בעדיפות לאנשי משחק כמו פישר פרייס
או כמו פליימוביל-בעדיפות שניה
תודה!

אשמח לקבל רעיונות וקישורים עבור חמותי
היא מנהלת מעון ורוצה לפרגן למטפלות מתנה ליום הולדתן בסביבות ה-10 ש"ח.
יש לכם רעינות?

איך זה יכול להיות?
אני נכנסת לקישורים שלכם זה כותב לי מחיר וכאני רוצה לשלם אז המחיר עולה בהרבה!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה