מעיל מטריף! איכותי! מחמם! יפה! טוב!
מתאים גם לשבת וגם ליומחול
הילד שלי חרש עליו שנתיים ועדיין הוא נראה כמו חדש
עבר כביסות והכל

ממליצה בחום!
ק.ש. מנסיון מוצלח מאודדד!
יכול להתאים לבנות?
איזה מידה לקנות לילדה בת שנה וארבעה?

קפוצ'ון כחול טריקו או קטיפה- לא פוטר או פליז
לתלבושת.
יש?
קפוצ'ון קטיפה
1727308060481.png

ק.ש

אשמח לקישור לתיק לעגלת דונה
תודה
בבקשה כמו המקורי- הראשון לינק יותר זול

ק.ש. מניסיון

מחפשת כזה בצבע שחור

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 178.4 · צפיות: 11
ומשהו דומה?
אני צריכה חולצת בסיס לבנה ליום חול לגיל 6 ו10תודה!
קישור מוצלח
יש כזה
יש את זה....
ק.ש.
באמת מידה 10 אין דומה

נערך לאחרונה ב:
נערך לאחרונה ב:
מהמם אבל למה על שני המוצרים יש 0 חוות דעת?
פעם טענתי שמדי שנה התגובות נמחקות [גם במוצרים שיש עליהם המון חוו"ד, מעניין אותי אם אפשר למצוא מתאריך לפני שנה+]
אבל מישהו יצא עליי שזה מטעה אנשים אז מחקתי את המאמר, למרות שאני עדיין חושבת כך.

פעם טענתי שמדי שנה התגובות נמחקות [גם במוצרים שיש עליהם המון חוו"ד, מעניין אותי אם אפשר למצוא מתאריך לפני שנה+]
זה מסביר אתזה שיש 0 רכישות ואז קופץ 2000 נמכרו.....עם מס' כוכבים?
מעניין...

אני רוצה לקנות את הסוודר אבל לא מוצאת אפילו טבלת מידות נורמלית.
מה את מציעה?

זה מסביר אתזה שיש 0 רכישות ואז קופץ 2000 נמכרו.....עם מס' כוכבים?
מעניין...
זה בכלל משהו חדש, לא ממש מובן, נראה לי שזו כמות הרכישות מאותה חנות, ודירוג החנות, כי אם לוחצים על זה מגיעים לשם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה