מישהו העלה פעם קישור לנעלי שבת לבנים (בן) אשמח לקבלו שוב. תודה

מישהו העלה פעם קישור לנעלי שבת לבנים (בן) אשמח לקבלו שוב. תודה
עד שאולי יעלו יש כאלו מומלצים

ק.ש.

אני מחפשת מזגן נייד לסוכות קומפקטי וקטן אם יש למישהו קישור אני אשמח לקבל

1. חותמת לשוקולד עם הלוגו שלי משהו אבל איכותי שמחזיק מעמד
מעלה לך מגוון חותמות מומלצות בעיצוב אישי- חלקם לאו דווקא בייעוד לשוקולד אבל ממש יכולות להתאים

ק.ש.

אני מחפשת מזגן נייד לסוכות קומפקטי וקטן אם יש למישהו קישור אני אשמח לקבל
מעלה לך את המומלצים ביותר- שים לב לקרוא חוות דעת ומאפיינים טכניים שתתאים לך את מה שהכי רצוי לסוכה ולשימוש שלך

ק.ש.

אני מחפשת מזגן נייד קטן לסוכות אם יש למישהו המלצה אשמח לקבל
יש כזה...
שיגיע לסוכות אף אחד לא מבטיח....
s.click.aliexpress.com

מזגן צמוד קיר מיני קירור וחימום מזגן עם שלט רחוק לסלון חדר שינה תקע EU/UK/US - AliExpress 13

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
ק.ש. ללא ניסיון

מישהי הזמינה לאחרונה טלפון 215 או 225 מעלי והייתה מרוצה?
חשוב לי שיהיה כמובן בעברית ותומך סים כשר
תודה!!!!!

מישהי הזמינה לאחרונה טלפון 215 או 225 מעלי והייתה מרוצה?
חשוב לי שיהיה כמובן בעברית ותומך סים כשר
תודה!!!!!
הזמנתי לחברים את שניהם והם מצוינים- עברית כמובן

215

225 לא זמין כרגע להזמנה- אמשיך לחפש לך

ק.ש.

אביזרי צילום-
בלונים מספרים, בלונים עם כיתוב, בלונים לחדר בלונים, זר בלונים ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
זה עניין של מזל
אני קניתי מכשיר חשמלי שעולה בארץ כמה מאות ובעלי מצאתי במאה ודי חששתי להוציא כזה סכום באתר כזה אבל ב"ה זאת היתה קניה מצויינת
הגיע לי אחד הדברים!
לא מניסיון, אבל היגיון פשוט- המוצרים יקרים יחסית- מוצרי חשמל
לא בטוח לגבי באיכות ואם שווה את הכסף....

אשמח לקבל קישורים לנעלי תינוקות וכן מגפונים לתינוקות (בנות) ממידה 18-19
תודה.

אשמח לקבל קישורים לנעלי תינוקות וכן מגפונים לתינוקות (בנות) ממידה 18-19
יפות ומומלצות
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה