לא רוצה את המצלמה של הילדים אלא דיגיטלית וטובה
מצלמה שלקוחות ומנויים שלי קונים כל הזמן, אחרי שמישהי קנתה אותה והמליצה בחום
https://s.click.aliexpress.com/e/_DeHYQtj
1703417683909.png
ק.ש.

מחפשת רחפן איכותי באמת לא משהו שנהרס אחרי רגע ואפשר להפעיל בלי אפליקציה
במחיר זול עד 50 שח
לא תמצאי במחיר הזה משהו איכותי יותר טוב ממה שהעליתי ב35 ש''ח

אם את רוצה משהו איכותי שיחזיק זמן והילד יהיה בעננים- לכי על אחד מהמטוסים האלו ותודי לי- מבטיח לך

עפים כמו מטוס אמיתי! אני הייתי ממליץ יותר על השני אבל שניהם מעולים מניסיון רב!

ק.ש. מניסיון מוצלח מאוד!

עדיף עם בטריה אחת או שתיים?
יגיע לי לחג?
עדיף 2 כי כל סוללה מחזיקה בערך 15 דקות

קשה לי להאמין זה פחות משבועיים, אולי במהלכו

עוד רעיון מוצלח לילדים בגיל 8 ומעלה בנים?
לא יקר ומעסיק ומעניין

עוד רעיון מוצלח לילדים בגיל 8 ומעלה בנים?
לא יקר ומעסיק ומעניין
בבקשה, הכל מהזמנה אישית אבל אני עדין הכי ממליץ על המטוסים

ק.ש. מניסיון

הגיוני שבמטוס השני שהמלצת הבדל בצבע ואחד עם משלוח ואחד משלוח חינם?

נעלי קטיפה,
תבדקי אורך כף רגל של הילדה

קש
מודדים את כף הרגל או את המדרס? 👆לא הבנתי...
וכן לגבי הנעל הזאתhttps://he.aliexpress.com/item/1005...NzI4MjQ3ODQ2LjM3LjAuMA..&gatewayAdapt=glo2isr יודעת לומר לי ?

מחפשת נגן לקשישים. קל להפעלה. רמקול מובנה. עברית.
כל השאר לא חשוב.
תודה.

מספיק לתאורה בסוכה? או יותר לתאורת אוירה?
יותר לאווירה אבל הוא דיי מאיר

לסוכות סיכוי לא גבוה שיגיע למרות שזכור לי שהוא הגיע דיי מהר אבל לא יודע אם זה היה תוך שבועיים

אשמח לקישור לבובה יפה וזולה לתינוקת בת שנה
ק.ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה