אשמח להמלצה מניסיון בלבד על סכום זהב ההוא הדק וכוסות מזכוכית שקופות עם תחתית זהב, אם אתן מבינות למה אני מתכוונת וגם כן מטען נייד לא מדי יקר
תודה לכן!

ערב טוב

מחפשת קישור לנרתיקי פלסטיק שקופים
לאחסון פאזלים של ילדים של עד 100 חלקים
תודה.

ערב טוב

מחפשת קישור לנרתיקי פלסטיק שקופים
לאחסון פאזלים של ילדים של עד 100 חלקים
תודה.
בבקשה מגוון רחב

ק.ש.

בבקשה מגוון רחב

ק.ש.

תודה
מעדיפה נרתיק
כמו תקייה שקופה כזו
ולא משו קשיח

תודה
מעדיפה נרתיק
כמו תקייה שקופה כזו
ולא משו קשיח
בבקשה

ק.ש.

אשמח להמלצה מניסיון בלבד על סכום זהב ההוא הדק
בתזמון ניסי... קיבלתי הרגע המלצה מלקוחה, בין השאר על סכו"ם:
סכום לשבת- מהמם!!!

שיווקי

אשמח להמלצה מניסיון בלבד על סכום זהב ההוא הדק וכוסות מזכוכית שקופות עם תחתית זהב, אם אתן מבינות למה אני מתכוונת וגם כן מטען נייד לא מדי יקר
תודה לכן!
את הסכום הזה יש לי ולאחיותיי כבר שנתיים
אני שוטפת את הסכום עם סקוטש עדין של שבת והוא נשמר מדהים ומבריק כאילו ניקנה היום!
ק.ש מניסיון מוצלח!

מחפשת כזה מגפון לנשים בצבע בורדו ירוק או חום כזה
אבל שיהיה איכותי , יש מעור? אבל לא יקר
תודה
1728505960620.png

תודה
צפה בקובץ המצורף 1795122
ק.ש

תודה
צפה בקובץ המצורף 1795122
מגפונים עור ירוקות

מגפונים ירוקות זמש
קישור נוסף

ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
תודה
צפה בקובץ המצורף 1795122
יש את זה מעור כבש;)
ביקורות טובות
ק.ש.

שלום וברכה
אני מחפש צלחות לילדים עם וואקום חזק בתחתית הצלחת, כדי למנוע כל תזוזה במהלך הארוחה.
כמו כן, כפיות פלסטיק עם ידית עבה ועם מעט משקל
אם יש עם תקן, עבור ילדים- זה בכלל יהיה מבורך
תודה רבה

שלום וברכה
אני מחפש צלחות לילדים עם וואקום חזק בתחתית הצלחת, כדי למנוע כל תזוזה במהלך הארוחה.
תודה רבה
ק.ש

שלום וברכה
תודה רבה
פה יש ואקום עם סכום קטן ועבה
מומלץ
כתוב על זה עומד בתקן
יש גם את זה עם תקן אירופאי
ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
שלום וברכה
תודה רבה

חיפשתי בנרות עם תו תקן...

S9a401d834b0f4496860380e24fda3f74D.jpg

1728510129873.png
S1bf18130ddff4fe2ae9e2711e7088eb0Y.jpg

ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
מחפשת חותמת עם אפשרות ללוגו אישי בכמות גדולה של כ- 400 יחידות במחיר טוב, ושלא יעלה לי הרבה המשלוח.
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה