אשמח לקישור מומלץ מנסיון בלבד לעגילי חישוק כסף 925 (לבעלי רגישות)
יפות ואיכותיות
תודה
מניסיון
s.click.aliexpress.com

JUWANG יוקרה מצופה 14K אמיתי זהב עלים עגיל עדין מיקרו משובץ מעוקב זירקון CZ Stud עגילי חתונה תכשיטי תליון - AliExpress 36

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
עגילים איכותיות 1
עגילים איכותיות 2
ק.ש.

מהמם
אהבתי את הקישור הראשון, אבל זה לא מתאים לילדות הנעל הכי קטנה בגודל 23 ס"מ
יש קישור יותר מתאים לילדות?

מהמם
אהבתי את הקישור הראשון, אבל זה לא מתאים לילדות הנעל הכי קטנה בגודל 23 ס"מ
יש קישור יותר מתאים לילדות?
מידות קטנות יותר:
ק.ש

נערך לאחרונה ב:
זה יותר ג'קטים,
יש לך קישור למעיל מותג לנשים איכותי?

שלום וברכה
אשמח לקישור עבור שעון לילדה בת 7 בערך
שיהיה רצועת בד והמסך עם ספרות דיגטליות
לא מחוגים ולא מסך לד "מודרני "
משהו שמתאים לבי"ס...

זה יותר ג'קטים,
יש לך קישור למעיל מותג לנשים איכותי?

חיקוי זארה

ק.ש

אשמח לקבל קישורים לבדים לעגלת יויו - גם הבד השחור (יש לי רק שלדה)
עשיתי חיפוש בפרוג ועלו לי רק קישורים ישנים שכבר לא רלוונטים..
תודה!

אשמח לקבל קישורים לבדים לעגלת יויו - גם הבד השחור (יש לי רק שלדה)
עשיתי חיפוש בפרוג ועלו לי רק קישורים ישנים שכבר לא רלוונטים..
תודה!
קישורים מומלצים בלבד!
ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה