יש לך ללא קישור מוסתר?
יש לך את אלה
אבל אני לא יודעת להגיד לך לגבי חותמת ואיכות

ק.ש

מכל הקישורים למשאבות חלב הלבישות?
מה הכי מומלץ מנסיון?

מחפשת אוברול לחורף כמו לתינוקות אבל לילדה בת 4 שזה החלום שלה.( חשוב עם רגליות...חלק מהחלום...)
@פנינה ריימונד ...
לא נראה לי שיש עם רגליות לגיל הזה
מצאתי כזה סוג
ק.ש.

מחפשת אוברול לחורף כמו לתינוקות אבל לילדה בת 4 שזה החלום שלה.( חשוב עם רגליות...חלק מהחלום...)
@פנינה ריימונד ...
ק.ש.

אשמח לקישור לוילון לבן לחדר בנות, ולקישור לפסי לדים.
תודה!

אשמח לקישור לוילון לבן לחדר בנות, ולקישור לפסי לדים.
תודה!
וילון קצר, כמות גבוה של הזמנות. תסתכלי בתמונות של חוו"ד של קונים

עוד סגנון של וילון קצר מדוגם

וילון ארוך, משובים טובים גם בחוו"ד
קש
תבדקי את המידות החלון ולפי זה תבחרי

אשמח לקישור לוילון לבן לחדר בנות
לבן חלק? אטום או שקוף?
עם דוגמה עדינה הולך? פשוט יש לי פוסט מהמם כאן:
, ולקישור לפסי לדים.
תודה!
לאיזו מטרה?

מניסיון מוצלח של שימוש למעלה משנה
ק.ש.

וילון קצר, כמות גבוה של הזמנות. תסתכלי בתמונות של חוו"ד של קונים

עוד סגנון של וילון קצר מדוגם

וילון ארוך, משובים טובים גם בחוו"ד
קש
תבדקי את המידות החלון ולפי זה תבחרי

לבן חלק? אטום או שקוף?
עם דוגמה עדינה הולך? פשוט יש לי פוסט מהמם כאן:
תודה רבה לכם!!
עזרתם מאוד!

לאיזו מטרה?
רוצה להאיר את החדר באור עדין.
בחדר יש כוורת גדולה שנמצאת מעל שידה, הפינה הזאת קצת אפלה בחדר, לכן חשבתי להדביק מתחת לכוורת לדים בצורה כזאת שלא רואים את הפס, אבל כן תהיה שם תאורה עדינה.

תודה רבה לכם!!
עזרתם מאוד!

רוצה להאיר את החדר באור עדין.
בחדר יש כוורת גדולה שנמצאת מעל שידה, הפינה הזאת קצת אפלה בחדר, לכן חשבתי להדביק מתחת לכוורת לדים בצורה כזאת שלא רואים את הפס, אבל כן תהיה שם תאורה עדינה.
המלצה של לקוחה שלי

תאורת לד- מתחת לארונות מטבח
- זול ומהמם! קניתי גם מסלול כדי להכניס את התאורה וזה נראה מושלם!!!
ק.ש.

אשמח לקישור לטאבלט, באזור ה10 אינץ', לא צריך מפרט חזק.
משהו שיספיק לוורד ולאוצריא.
כמה יותר זול, יותר טוב, אבל לא ע"ח הניסיון, ההמלצות, והאמינות. תודה!

אשמח לקישור לטאבלט, באזור ה10 אינץ', לא צריך מפרט חזק.
משהו שיספיק לוורד ולאוצריא.
כמה יותר זול, יותר טוב, אבל לא ע"ח הניסיון, ההמלצות, והאמינות. תודה!
מגוון מומלצים

ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה