יש למישהו קישור מחזיק ספרים טוב שיכול להחזיק גמרות וכו?

מחפשת קישור לשמיכה איכותית שאפשר להדפיס עליה כמה תמונות

מחפשת מעמד לעיתונים עדיף בשילוב עם עץ
תודה לכן!!
בבקשה
לשים לב יש דמי משלוח
כנ"ל (מעל 100,000 רכישות 4.9⭐)
ק.ש.

מחפשת מנגנון לשעון עבור קישוט לסוכה (כמו שמוכרים בחנויות יצירה)
תודה

מחפשת מנגנון לשעון עבור קישוט לסוכה (כמו שמוכרים בחנויות יצירה)
תודה
כזה?
מומלצים
ק.ש.

הפור נפל על הבובה הזו! זה מה שהנסיכה החליטה...
מה ההבדל בין הבובה החומה לתכלת? במין? בצבע העיניים?
וכן מתי והאם כבר התחיל המחיר המיוחד של 115 ש"ח?
אותו דבר
עכשיו יוצא 116
אבל יש קופונים...
וכמובן לא לשכוח להיכנס לקישור שלי ;)
ק.ש. מנסיון

מחפשת כיסוי נילון לאביזרי גן שעומדים במרפסת תחת כיפת השמים.
משהו שיכול לכסות בצורה הרמטית

אותו דבר
עכשיו יוצא 116
אבל יש קופונים...
וכמובן לא לשכוח להיכנס לקישור שלי ;)
ק.ש. מנסיון
היה נראה לי בתמונות ששלחת לי שזה עם הבגד התכלת נראה בן אבל עם עיניים כחולות ושיער יותר בהיר, ועם הבגד החום נראה יותר בת אבל עם עיניים חומות.
טעיתי?
מכיוון שהאתר חסום לי, אשמח אם תוכלי להזמין עבורי על השם משתמש שלי, יש מצב כזה?
יש לך אפשרות לשלוח לי הודעה באישי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה