מישהי הזמינה את הקפוצון הירוק הזה??
אני צריכה לדעת איך זה במציאות
יש כאן 2 קישורים בהפרש משמעותי (לא בטוחה אם זה אותו דבר בדיוק כי זה נראה צבע קצת שונה)

ממבט מעמיק והשוואה נראה ממש אותו הדבר, תלכי על הזול יותר

אשמח אם לא אכפת לך להיכנס מכאן

תודה :)

ק.ש.

ממבט מעמיק והשוואה נראה ממש אותו הדבר, תלכי על הזול יותר

אשמח אם לא אכפת לך להיכנס מכאן

תודה :)

ק.ש.
יכול להיות שאין הבדל בגיזרה בד....לא בדקתי
אבל יש הבדל בצבע...

תודה על התשובה. פשוט יש לי איתם מחלוקת (לא משהו בשמיים, בקטנה כזה. אני רוצה להחזיר את הבגדים שקניתי. באתר כתוב החזרה חינם 90 יום ובתוך המלל כתוב שא"א להחזיר. אני יכולה לאלץ אותם לקבל את זה חזרה, השאלה אם מותר?)

אשמח להסבר מה הפירוש היצרניות שמוכרות דרכו? האם כשאני מזמינה דרך האתר אני קונה מיהודיה או מגויה?
מעצבות יהודיות מייצרות בחנות הזו את העיצובים שלהן, ומוכרות דרכה את התוצרת שלהם.

יכול להיות שאין הבדל בגיזרה בד....לא בדקתי
אבל יש הבדל בצבע...
מי כמוך יודע שצבע זה הדבר שהכי אי אפשר לדעת אם הוא אותו דבר או לא, הצילום מטעה רבות בזווית צילום, אור ועוד...

לדעתי ממש אותו הדבר

מחפשת קופסת ערכת גומיות להכנת צמידים הכוללת סוגרים ותליונים
תודה

מי כמוך יודע שצבע זה הדבר שהכי אי אפשר לדעת אם הוא אותו דבר או לא, הצילום מטעה רבות בזווית צילום, אור ועוד...

לדעתי ממש אותו הדבר
נכון
ולכן חשוב לי לדעת אם מישהי הזמינה את זה
כי אני רוצה לדעת איך הצבע במציאות

מישהי הזמינה את הקפוצון הירוק הזה??
אני צריכה לדעת איך זה במציאות
יש כאן 2 קישורים בהפרש משמעותי (לא בטוחה אם זה אותו דבר בדיוק כי זה נראה צבע קצת שונה)

שימי לב להבדלים במידות!!

כאן

1730790001658.png

וכאן:
1730790096943.png

ההבדל לדעתי בהיקף חזה
ק.ש.

עריכה: במבט שני, ייתכן שבקישור הראשון זה לא היקף חזה אלא רוחב, וצריך להכפיל ב-2

חצאית משובצת קפלים עבים מבד עבה באורך טוב. יש? (סוג חצאית סקוטית..)

מחפשת קופסת ערכת גומיות להכנת צמידים הכוללת סוגרים ותליונים
תודה
בבקשה

ק.ש.

מחפשת המלצה אישית לכיסויי ספה (2+3) בלי רקליינר. עדיפות לקטיפה בצבע אפור. שיושב ונראה טוב גם על ספה מהסוג הזה:
1730800623022.png

נערך לאחרונה ב:
מחפש קישור למנורת לילה שמתאימה גם לשבת, עם סגירה,
תודה רבה.

מחפש קישור למנורת לילה שמתאימה גם לשבת, עם סגירה,
תודה רבה.
מנורה מותאמת לשבת- עם תריס שניתן לסגירה ידנית [לא מניסיון]
HTB1BfmtXTHuK1RkSndVq6xVwpXaJ.jpg
ק.ש.

הבן שלי מבקש שאני אקנה לו "סיכות דש לחליפה",
כל מיני סוגים.
האם יש קישור לסט שלם של סיכות במחיר טוב?
אבל דווקא סיכות יפות,
לא צבועוניות וילדותיות מדי.

יש למישהו נסיון בקניית מנורת לילה שמתאימה גם לשבת?

כ
כל מיני סוגים.
אבל דווקא סיכות יפות,
כאלו?
ק.ש.

כל מיני סוגים.
אבל דווקא סיכות יפות,
מגגון יפיפייה

ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה