אשמח לקישור לפגוש לטיולון יויו, ולכיסוי גשם לטיולון יויו.

אשמח לקישור לפגוש לטיולון יויו, ולכיסוי גשם לטיולון יויו.
מומלץ בד לטיולון יו יו
כיסוי לגשם
ק.ש.

אני צריכה קישור לMP3 זול עם רמקול מובנה ובלוטוס שתומך בהעברת קבצים

מצטער, אבל לא חיפשתי להחליף את הבדים (המושב והגגון) אלא כיסוי גשם ופגוש, ואת זה אני לא רואה בקישורים הנ"ל.

מצטער, אבל לא חיפשתי להחליף את הבדים (המושב והגגון) אלא כיסוי גשם ופגוש, ואת זה אני לא רואה בקישורים הנ"ל.
אויש אני עייף... :sne:
העלתי גם קישור לכיסוי גשם
כבר מעלה לך פגוש..

שלום
מחפשת סוודרים לנשים בצבע שחור
ומגוון סריגים טובים
בנוסף גם מגפיים לנשים
תודה!

שלום
ייצור חרדי- סריג קטיפה חדש

יותר זול:
ומגוון סריגים טובים
סוודר
קרדיגן לנשים
קרדיגן בז' חגיגי
קרדיגן כפתורים זהב

בנוסף גם מגפיים לנשים
תודה!
מגפיים
מגפי נשים
מגפי ברך
מגפיים
מגפי גרב

שיווקי

שלום
ומגוון סריגים טובים
בנוסף גם מגפיים לנשים
תודה!
מגף גרב מושלם מנסיון
ק.ש

קישור לאמפי זול עם הרבה המלצות? עם בלוטוס ורמקול

בובת תינוק כמו אמיתית איזה קישור מבין כולם הכי מתקרב לאמיתי?
ממש מסתבכת מהתגובות של האכזבה..
2 אלו מנסיון
מוצלחות וחמודות מאוד!

ק.ש. מנסיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה