- הוסף לסימניות
- #16,081
אני יכול לעלות מומלצים אבל במוצר כזה אני חושב שכדאי להדגיש שיהיה מניסיון טוב!אני מחפשת רמקול איכותי וטוב שמתאים לכיתה
אני יכול לעלות מומלצים אבל במוצר כזה אני חושב שכדאי להדגיש שיהיה מניסיון טוב!אני מחפשת רמקול איכותי וטוב שמתאים לכיתה
כזה או רגליים לאמבטיה עצמה?מחפשים מעמד בלבד של אמבטית סילקון לתינוק
בלי צורך ךהתכופף
ק.ש.מחפשת משחק לילדים בגיל 3-4
לתת מתנה לילד שחוגג יום הולדת בגן
אניצריכה כמות ושלא יעלה יותר מ7-8 ש"ח לפריט
@פנינה ריימונד @נתוש1212 @עטי עטי
אודה לעזרתכם
אני מחפשת רמקול איכותי וטוב שמתאים לכיתה
כן העיקר שיהיה שמע חזקאלו הכי מומלצים. ק.ש.
![]()
Computer-Lautsprecher, Stereo-Sound mit Mikrofon, 3,5 mm AUX, Heimbüro, PC-Lautsprecher für MacBook, Desktop, Notebook, Computer-Lautsprecher - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
PHONEPACE A9 Bluetooth Lautsprecher Mini Crack LED SD Karte USB Subwoofer Tragbare MP3 Musik Sound Spalte für PC Handy Etc. - AliExpress 44
![]()
TG365 Tragbarer Bluetooth-Lautsprecher Dual-Bass-LED-Wireless-Subwoofer Wasserdichte Outdoor-Säule Boombox FM AUX BT TF-Musik-Player - AliExpress 44
![]()
Kabelloser Mini-Bluetooth-Lautsprecher mit Stoffdesign, TF-Kartenunterstützung, 3D-Stereo-Sound, konzipiert für den Einsatz im Freien - AliExpress 44
את רוצה גם יותר טובים אבל יותר יקרים?![]()
Neue K12 Karaoke Maschine Tragbare Bluetooth Lautsprecher Mit 1-2 Drahtlose Mikrofone HiFi Familie Singen Lautsprecher kinder Geschenk - AliExpress 44
לא הבנתי לא לעשות הזמנה עכשיושימי לב שהרבה מהדברים שם משתתפים המבצע של 11.11 ועוד מעט ירדו במחיר
מגוון רעיונות מומלציםמחפשת משחק לילדים בגיל 3-4
לתת מתנה לילד שחוגג יום הולדת בגן
אניצריכה כמות ושלא יעלה יותר מ7-8 ש"ח לפריט
@פנינה ריימונד @נתוש1212 @עטי עטי
אודה לעזרתכם
מניסיון מצוינים עם שמע ואיכות מעולה! חברה מצוינת!אני מחפשת רמקול איכותי וטוב שמתאים לכיתה
עכשיו כן. התחיללא הבנתי לא לעשות הזמנה עכשיו
בבקשהמחפשת חולצת ריב - בסיס ילד
התחילו המבצעים כדאי להזמיןלא הבנתי לא לעשות הזמנה עכשיו
כן העיקר שיהיה שמע חזק
בבקשהמחפשת קישור לגימבויי נינטדו מקורי מחודש מאלי אקספרס.
המבצעים מסתיימים ב18 לחודש ב23:00. כדאי להקדים בגלל מלאי קופונים מוגבלהתחילו המבצעים כדאי להזמין
נשאר 22 שעות למבצעים
מחפשת חולצת ריב - בסיס ילד
![]()
2024 Frühling Mädchen Kinder Rüschen kragen Blumen druck T-Shirt Junge Baby solide gerippte Boden Hemd Kind lässig Baumwolle T-Shirts Kleidung - AliExpress 1501
![]()
2025 herbst Neue Baby Langarm T Shirts Kleinkind Jungen Baumwolle Bodenbildung Shirts Solide Kleinkind Mädchen T Shirts Kinder T Baby kleidung - AliExpress 1501
כאן יש בין השאר חולצה ריב שחורה
ק.ש.![]()
Ali-Plus Familienkleidungsset aus schwarzer Baumwolle, Mousse, Kaschmir, kariertes Mädchenkleid, Weste, Hemd, schwarzes Stehkragen-Oberteil, kariert für Herbstkinder - AliExpress 1501
הכל מומלץ מאוד!
חולצות ריב מהממות:
13 שקל
17 שקל![]()
3-7 שנים ילדים חולצת טריקו סתיו באביב חצי-tlenecff שרוולים דפוס לב חולצות ארוכות נשים כותנה בגדים - AliExpress 1501
![]()
Herbst Mädchen Baby Blumen Punkt lange Ärmel Bottom ing Shirt Kinder gerippte Rüschen dünne T-Shirt Kind Baumwolle solide dünne lässige T-Shirts - AliExpress 1501
חולצה שבתית/ ר"ח
15 שקל
![]()
2-6 Jahre Baumwolle Mädchen T-Shirt Langarm Baby Kinder Rollkragen Bodenbildung Shirt für Kinder Kleidung Neue Frühling mädchen Tops KF060 - AliExpress 1501
חולצה דיסני מתוקה
17 שקל
![]()
Mickey und Minnie bedruckte lang ärmel ige T-Shirt Cartoon Mode Kostüm Säuglings mädchen niedlichen Rundhals-Basis Shirt neue Disney T-Shirts - AliExpress 1501
חולצות יפות
18 שקל
![]()
Sommer Weiß Baby Mädchen Langarm Shirt Prinzessin Shirt für T Shirt Casual Kleidung Kind Mädchen Kurzarm Tops Pullover - AliExpress 1501
![]()
Neue Herbst Winter Basis Shirt lässig trend ige Pullover lose Voll druck Tops Kleinkind Mädchen Kinder lang ärmel ige Blumen T-Shirts - AliExpress 1501
שיווקי
בבקשה
![]()
Klassische graue Original gebrauchte GB-Spielekonsole für die Nintendo DMG 01 Gameboys-Konsole - AliExpress 44
![]()
Überholtes Gehäuse klassische sammel bare Original-Spiele konsole für Nintendo Dmg 01 Game Boy GB-Konsole - AliExpress 44
![]()
Überholte 2,6-Zoll-IPS-V3-Bildschirm-Handheld-GB-Konsole mit Hintergrundbeleuchtung für Nintendo Gameboy DMG 01 - AliExpress 44
ק.ש.
אלו?תודה
אבל אני צריכה מתקפל עם 2 מסכים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים