כמה מטענים עם כמה חיבורים
ק"ש
אני מציע לנסות למצוא את המוצר ב"מבצעי מארזים" יש סיכוי טוב למחיר יותר זול

מגוון רחב של אוזניות בלוטוס-רובן הגדול מהסוגים הזולים ונקנו ב"מבצעי מארזים" בפחות מ10 ש"ח, כדאי לחפש את האוזניות האלו שם
ק"ש
אלה לא ק"ש
אוזניות קצת יותר "שוות"
ק"ש

נערך לאחרונה ב:
מגוון רחב של אוזניות בלוטוס-רובן הגדול מהסוגים הזולים ונקנו ב"מבצעי מארזים" בפחות מ10 ש"ח, כדאי לחפש את האוזניות האלו שם
ק"ש
אלה לא ק"ש
אוזניות קצת יותר "שוות"
ק"ש
הסיכוי ששני האוזניות יעבדו הוא נמוך מאוד...
מנסיון של כמעט כל האוזניות האלו

למה לשלם ככ יקר?
מה רע בזה למשל?

באמת שואלת כדי להבין
בבקשה מגוון ענק

מחפשת חיילי צבא של משחק
גדולים, עם כלי תחבורה טנקים ג'יפים וכ'
עדיפות מניסיון

מחפשת חיילי צבא של משחק
עדיפות מניסיון
מגוון מטורף
אין לי ניסיון
עיינו פה
יותר גדולים יקרים יותר... (חלקם עם שלט)

אתם יכולים להכנס בכל לינק יש עוד מגוון עצום למטה...
ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
למה לשלם ככ יקר?
מה רע בזה למשל?

באמת שואלת כדי להבין
כל התמונות חסומות בנטפרי.
הדירוג נמוך מאוד.
מספיק לקרוא את התגובות של הלקוחות שם...

מחפשת חיילי צבא של משחק
עדיפות מניסיון
בבקשה

ק.ש.

האם באליאקספרס מדפיסים על מגנט. והאם זה יותר זול מבארץ? יעזוכר לי מאוד לדעת ולקבל קישורים רלוונטיים

האם באליאקספרס מדפיסים על מגנט. והאם זה יותר זול מבארץ? יעזוכר לי מאוד לדעת ולקבל קישורים רלוונטיים
לא יודעת אם יותר זול מהארץ

יש קישור רק לחיילים של משחק בלי טנקים וכאלו?
אבל לא חיילים מידי קטנים
משהו עד 15-20 שח

יש באלי
ק.ש.
אני חושבת שהכי זול
זה להדפיס על תמונה רגילה
ולקנות בחנות דף מגנט מדבקה גדול
נכנסות לך כמה תמונות
יוצא יפה וממש זול

יש קישור רק לחיילים של משחק בלי טנקים וכאלו?
אבל לא חיילים מידי קטנים
משהו עד 15-20 שח
איזה גודל?
כזה טוב?
ק.ש.

אני רוצה כמו שעון שבת רק במקום שעון שבת אני יכניס סים וכשמתקשרים לסים אפשר להדליק ולכבות
בקיצור שליטה מרחוק ע"י שיחת טלפון ולא ע"י אפליקציה
אשמח לקבל קישור לדבר כזה

תודה מראש

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני מחפשת מצלמה איכותית למחשב, עם שמע מוצלח.
רק מניסיון בבקשה!!
תודה רבה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה