@נתוש1212
יש לך קישור של כלי עבודה מקצועיים לבית במחיר טוב?
הכל ק.ש., חלק ניכר גם מנסיון

יש בעלי אקספרס כלי עבודה ללא מיתוג, באיכות מעולה ממש.
אני אוהב את אלו שתואמים לבטריות של מקיטה.

הכלים מגיעים ללא סוללה וצריך לרכוש גם סוללה.

אז אתחיל עם הסוללות -
בטריות איכותיות ממש תואמות לכלים של מקיטה,
למשתמש הביתי מספיק בשפע 2.5-5 אמפר, אני אישית רכשתי בטריות 5 אמפר.
קישור לרכישה:

כלי עבודה (כולם תואמים לבטריות מקיטה, פחות מומלץ לרכוש את הסוללות שהם מציעים, ניתן לרכוש סוללות מהקישור דלעיל):

מברגת אימפקט -
או

מקדחת פוטר -

מפתח רטיטה (פחות שימושי למשתמש הביתי, מעולה למתנדבי ידידים להחלפת צמיגים)

פטישון -

דיסק -

נערך לאחרונה ב:
שאלתי פעם שיננית אם כדאי לקנות והיא אמרה לי שזה טוב בעיקר לזקנים ואיו טעם להשתמש בזה
מוזר מאוד!!!
זה מנקה המון דברים שלא יוצאים בצחצוח
אין פה מה..

אשמח לקבל קישור לתיק גב גדול
תיק גב עם דירוג גבוה במיוחד!
s.click.aliexpress.com

Qt & qy 25l/45l תיק גב טקטי עבור גברים ונשים הישרדות חיצוני שק בית ספר קטן נרתיק חבט rucksack עם מחזיק בקבוק - AliExpress 1524

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
ק.ש.

מחפשת מטריה לילדים בצבע לבן
כשהמטריה בגשם רואים את הציורים
יש קישור למשהו לא יקר?

היי שבוע טוב
אני מחפשת נעליים לילדה בת שנה וחצי
כל הסגנונות.....
תודה ענקית!

היי שבוע טוב
אני מחפשת נעליים לילדה בת שנה וחצי
כל הסגנונות.....
תודה ענקית!
מגוון ענק!
ק.ש.

@נתוש1212
יש לך קישור של כלי עבודה מקצועיים לבית במחיר טוב?
אני לא חסיד של כלי עבודה, אלו דברים שקניתי לבית ומאוד מרוצה מהאיכות! (יש עוד אבל לא מרוצה אז שיישאר אצלי)

אם אתה מחפש משהו מסוים בשמחה אחפש לך מומלץ

ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה