אני מחפשת קישור לכרטיסי (ביקור) מפלסטיק, דו צדדי, בהדפסה אישית
בטמו או באלי
מומלץ מאוד, כמה לקוחות שלי קנו מכאן:
ק.ש

אני צריכה בדיוק כזה אבל חצי שרוול (בגלל התפילין)
יש כזה דבר?

אשמח לקבל קישורים לסרטים לילדה בת שנה,תודה
(לא כזה סגנון)

קבצים מצורפים

• 1732653929037.png
    1732653929037.png
    KB 112.4 · צפיות: 10
אשמח לקישור מנסיון לברז איכותי למקלחון
תודה
מומלצים מאוד

ק.ש.

אני צריכה בדיוק כזה אבל חצי שרוול (בגלל התפילין)
יש כזה דבר?
היה קשה עם כל הנתונים שביקשת אבל יגעת ומצאת תאמין :)

חם, V, חצי שרוול

ק.ש.

(לא כזה סגנון)
מגוון
מומלץ
ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
(לא כזה סגנון)
מגוון ענק ויפיפה

ק.ש.

היה קשה עם כל הנתונים שביקשת אבל יגעת ומצאת תאמין :)

חם, V, חצי שרוול

ק.ש.
אני רואה שיש בזה צמר, אני אצטרך לבדוק שעטנז,
1732656316099.png

לא מניסיון אישי אך נראה שהלקוחות ממש מרוצים ממנו

אם תחליטי להזמין אשמח שתפרגני לי מפה

ק.ש.

מגוון
מומלץ
ק.ש.
הזמנתי,תודה.

הי
מה זה ק.ש?
אשמח לקישור לכיסוי לגשם לעגלת "doona X"
אשמח לקישורים למוצרי איפור טובים רק מנסיון, כמו ספוגיות, ריסים ודבק, מעגל ריסים, מברשות לגבות וכו

הי
מה זה ק.ש?
אשמח לקישור לכיסוי לגשם לעגלת "doona X"
מומלצים

ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה