מחפשת מוצרי תינוקות בזול, מחזיקי מוצץ יפים
בבקשה- התאמה אישית

איכותיים מניסיון עשיר

ק.ש. מניסיון

מחפשת לינק לשעוים חיקוי מותג של שפהאוזן לגברים
תודה

דברים יפים לחנוכה לבית, למטפלת להורים וכו'
תראי מאמצע העמוד הזה- הכל לחנוכה!!

ק.ש.

@עטי עטי @blue eagle

תודה, מעונינים בחליפות קטיפה ירוקות ללא שחור בקיפולים,​

מחירים זולים ממש!

ק.ש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דחוף ! למישהו יש אולי המלצה לתאורה רציפה מקצועית ואיכותית לצילום? וסופטבוקס מינימום 100 סמ+ עמוד תאורה (או עמוד תאורה מומלץ בנפרד) מנסיון בלבד! ואם יש עכשיו במבצע עדיף...
תודה רבה
אין לי מניסיון אבל אלו הכי מומלצים באלי! אם יעזור לך...

ק.ש.

למישהו יש מכונת סידור זקן עם המלצות
מנסיון בלבד!
תודה רבה!!
כאן העליתי את הכי מומלצות אם יעזור לך

תודה רבה :)
בכל זאת אני אשמח לקישורים מנסיון בלבד.

תודה רבה :)
בכל זאת אני אשמח לקישורים מנסיון בלבד.
הייתי שמח לעזור אם היה לי ניסיון

בכל מצב תוכל להיעזר בחוות דעת הרבות שיש שם עם תמונות ועוד, זה לי הרבה פעמים מאוד עוזר

בהצלחה!

אפשר לקבל לינק לסטים של חד פעמי יפים בזול
אני צריכה בכמות של כ100 יחידות לאירוע
תודה
זול אין כל כך באלי לחד פעמי- מעלה לך מה שמצאתי

ק.ש.

יש לך משהו דומה לזה עם דירוג ורכישות גבוהות
כאן יש קצת יותר חוות דעת

ק.ש.

יש לך משהו דומה לזה עם דירוג ורכישות גבוהות
אם מעניין אותך מכונת תספורת מומלצת מאוד!!!!
זולה ורמה גבוהה
מניסיון אישי מוצלח!!!!

s.click.aliexpress.com

Youpin הריבה שיער קליפר המקצועי חשמלי גוזם לגברים עם LED מסך רחיץ נטענת גברים חזק כוח פלדת ראש - AliExpress 6

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

s.click.aliexpress.com

s.click.aliexpress.com

ק.ש.

תודה
הסתדרת? אם לא, איזה סגנון את צריכה?
אם תגדירי אוכל לחפש את הכי זול

תודה
מומלץ מאוד
בררתי את קישורים זולים...
ק.ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה