האוזניות הכי נמכרות בעלי אקספרס!! יש לי גם את שניהם מינסיון מעולות
יש לזה סאונד טוב?
אני משתמש בעיקר למוזיקה....

@נתוש1212
שמתי בעגלה את המשאבת מתנפחים הכתומה שהמלצתם,
ועכשיו זה לא זמין,
ידוע לכם על מוצר באיכות זהה מבחינת הנתונים? כמובן עדיף בעלות נמוכה יותר.
תודה.

אפשר קישור למתאם usb שנצמד למחשב לאורך כדי שהאונקי לא יתפוס לרוחב,
מקווה שהובנתי, תודה

מקווה שזה מה שהתכוונת
ק.ש
@נתוש1212
ועכשיו זה לא זמין,
תודה.
.

כל מוצר יש בעליאקספרס המון פעמים כי יש מוכרים שונים
אם מצליחים למצוא את המוצר שצצריכים מהמוכר שמוכר מוצר זה בהכי זול חוסכים הרבה כסף.
כמובן רק את יש המלצות טובות והרבה קניות

כל מוצר יש בעליאקספרס המון פעמים כי יש מוכרים שונים
אם מצליחים למצוא את המוצר שצצריכים מהמוכר שמוכר מוצר זה בהכי זול חוסכים הרבה כסף.
כמובן רק את יש המלצות טובות והרבה קניות
איזה נתונים השווית?
מה שהוא כתב?

אפשר קישור למתאם usb שנצמד למחשב לאורך כדי שהאונקי לא יתפוס לרוחב,
מקווה שהובנתי, תודה
מומלץ ביותר
עוד
ק.ש.

נערך לאחרונה ב:
@נתוש1212
ועכשיו זה לא זמין,
תודה.
בבקשה- לינק עדכני

ק.ש. מניסיון

אני צריך בלי כבל, כזה שנצמד למחשב, והכניסה של אונקי מהאורך שאוכל להכניס לתיק בלי להוציא כל פעם.

אני צריך בלי כבל, כזה שנצמד למחשב, והכניסה של אונקי מהאורך שאוכל להכניס לתיק בלי להוציא כל פעם.
בבקשה
מומלצים
ק.ש.

מגוון סגנונות מומלצים

ק.ש.

ממה שראיתי אצל אנשים יש להם מתאם כזה שמחובר למחשב עומד, לא שוכב כמו שהבאתם, כך שזה תופס מקום מינימלי.

ממה שראיתי אצל אנשים יש להם מתאם כזה שמחובר למחשב עומד, לא שוכב כמו שהבאתם, כך שזה תופס מקום מינימלי.
לא הבנתי...
מנסה
כזה?
ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה