למישהי יש רעיון למתנה לחנוכה לגננות??
תראי כאן מאמצע השרשור

אני מחפשת סיפון קצפת
ראיתי בעליאקספרס וב temu
אבל אני רוצה לוודא שלא צריך לקנות עוד חלק, ושהם לא מוכרים לי איזה חלק בודד
לכן אשמח רק מנסיון

אשמח לקבל קישור למברשת לדרימי H12 Core
בנוסף לחולצה עם ציור של איפור מידה 9-12 או 12-18(דק)
תודה.

פירסמת על בוסטר התנעה לרכב במחיר טוב
זה מתאים גם לרכב רגיל או שזה מסוכן בשבילו
והאם זה מומלץ?
מומלץ מאוד הזמנתי לחברים שלי כבר מעל 10 חתיכות!

מתאים לכל סוג רכב

לינק זול ועדכני

ק.ש.

זה נראה לא כולל מטען? או שלא הבנתי
זה ללא בטריה וללא מטען
ניתן לקנות בנפרד שים לב שהבטריות של מקיטה מתאימות לכלל מוצרי מקיטה
ק.ש.

אשמח לתיק גב למחשב לנשים (מחשב 15.6), מניסיון בלבד!!

יש קישור למברגה מוצלחת?
עם דירוגים מעולים
ק.ש.

כנ"ל נסתי להיכנס... נשמע חנות פייק....
אני הזמנתי אתמול
מה הסיכון בעצם?
ואיך אני מקבלת החזר?
גם לא קיבלתי למייל אישור הזמנה משהו באמת היה לי מוזר.....
סלקל דונה ב200 ש"ח...ממש מוזר
אם לא מגיע לי תוך שבוע איך אני מקבלת החזר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה